מערכת COL
|
יום י"ב ניסן ה׳תשע״ב
04.04.2012
ילדי רחובות בפעילות מיוחדת לרגל י"א ניסן ● תמונות
כ-150 תלמידים חיילי צבאות ה' ברחובות התייצבו ליום מלא בפעילות חסידית וחווייתית בתלמוד תורה לכבוד יום הלדתו של הרבי ● פעילות החלה עם לימוד חסידות ותפילה בחיות, הפרק החדש של הרבי, החלטות טובות וכתיבת פ"נ לרבי, ניגוני הרבי וסיפור חסידי לסיפור המלא
כ-150 תלמידים חיילי צבאות ה' ברחובות התייצבו ליום מלא בפעילות חסידית וחווייתית בתלמוד תורה לכבוד יום הלדתו של הרבי .
הפעילות החלה עם לימוד חסידות ותפילה בחיות, הפרק החדש של הרבי, החלטות טובות וכתיבת פ"נ לרבי, ניגוני הרבי וסיפור חסידי.
לתלמידי הכיתות הבוגרות נערכה התוועדות חסידית מיוחדת עם הרב קטורזה מחנך כיתה ו' ור"מ בישיבה. בהמשך קיבלו ארוחת בוקר ועברו לכנס צבאות ה' עם הפעלות מיוחדות והצגה נפלאה של השחקן החסידי ר' מנחם שרון ותלמידיו.
בסיום נערכה הגרלת פרסים יקרי ערך ושי לכל תלמיד.
הפעילות המיוחדת אורגנה ע"י צבאות ה' בת"ת ברכוזו של ר' מני שחר והנהלת הת"ת ברשות המנהל ר' אמיר הרץ בשיתוף המחנכים הרב טוביה פיש, הרב בנימין קטורזה, הרב שניאור נחשון, הרב חיים ועקנין.
בסיום הפעילות הפתיע את תלמידיו מחנך כיתה ה' הרב וועקנין בהתוועדות וכיבוד מיוחדים.
+6
צפה בעוד תמונות
הוסף תגובה
0 תגובות