מערכת COL | יום ב' אלול ה׳תשע״א 01.09.2011

מנה ב-5 דקות > תוכנית הבישול של COL ● צפו בוידאו

מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השמינית של מטבחב"ד - הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, יציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ יתר על המידה ● מנת השבוע: רטטוי ירקות בבצק פילו (ירקות מוקפצים) ● המנה לוקחת 5 דקות וניתנת להכנה בקלות צפו בוידאו  
מנה ב-5 דקות > תוכנית הבישול של COL ● צפו בוידאו
(צילומים, וידאו ועריכה: מנדי לואיס, COL)

רטטוי ירקות בבצק פילו

שף יוחנן למביאסי

מצרכים:
● עלי בצק פילו אפויים בתנור בצורת כוס
● שמן זית
● בטטה פרוסה מבושלת
● 1 עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות
● 1 קישוא חתוך לקוביות
● 5 שיני שום שלמים
● חצי כוס ברנדי 40% כוהל
● רסק עגבניות
● מלח גס
● פלפל
● כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מחממים את המחבת עם השמן, קורט מלח והפלפל. מוסיפים את הירקות למחבת עם שיני השום.

לאחר-מכן מוסיפים את רסק העגבניות עם הבטטה ויוצקים מעל את הברנדי. לאחר חמש דקות על האש, יוצקים את תוכן הירקות לכוסות בצק הפילו, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
 
לבריאות!

לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן (להורדה)

רטטוי ירקות בבצק פילו-עם השף יוחנן למביאסי from COLlive.com on Vimeo.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.