









מערכת COL
|
יום כ"ג אב ה׳תשע״א
23.08.2011
הפרקליט של חב"ד הלך לעולמו
עו"ד יוסף (ג'רי) שוסטאק ע"ה, שייצג את אגודת חסידי חב"ד בפרשיית "דידן נצח" בשנת תשמ"ז, הלך לעולמו ● "לא רבים יודעים, אך ג'רי שיחק תפקיד מרכזי מאחורי הקלעים את המשימות החשובות של הרבי מליובאוויטש מטעם העם היהודי והאנושות כולה", אמר הרב אברהם שמטוב, יו"ר אגודת חסידי חב"ד לדיווח

צילום: ברוך עזאגווי
עו"ד ר' יוסף (ג'רי) שוסטאק ע"ה, שייצג את אגודת חסידי חב"ד בפרשיית "דידן נצח" בשנת תשמ"ז, הלך לעולמו.
עו"ד שוסטאק מפילדלפיה, היה פעיל במפלגה הדמוקרטית, וכיהן כנשיא לשכת עורכי הדין האמריקאית (ABA). הוא עמד בראש הליגה הבינלאומית לזכויות אדם במשך 20 שנה, ומונה לשגריר ארצות הברית באו"ם מועצת זכויות האדם 1979-1980 על ידי הנשיא ג'ימי קרטר.
"לא רבים יודעים, אך ג'רי שיחק תפקיד מרכזי מאחורי הקלעים את המשימות החשובות של הרבי מליובאוויטש מטעם העם היהודי והאנושות כולה", אמר הרב אברהם שמטוב, יו"ר אגודת חסידי חב"ד.
בשיחה עם Lubavitch.com, ובדרכו להלוויה סיפר הרב שמטוב כי "זכויות האדם לא היתה בעיה בחייו של ג'רי. הוא חי את זה. והוא עשה זאת עם השראה מהערכים היהודיים של חינוכו, והחשיפה שלו מתורתו של הרבי".

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות