מערכת COL | יום ד' אב ה׳תשע״א 04.08.2011

דג סלמון אפוי בתנור > תוכנית הבישול של COL ● צפו בוידאו

מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית השישית של מטבחב"ד - הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, יציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ יתר על המידה ● מנת השבוע: דג סלמון בציפוי פירורי לחם אפוי בתנור ● שווה לנסות  בואו לראות. וידאו וגלריה  
דג סלמון אפוי בתנור > תוכנית הבישול של COL ● צפו בוידאו
(צילומים, וידאו ועריכה: מנדי לואיס, COL)

מתכון דג סלמון בציפוי פירורי לחם אפוי בתנור

מאת שף יוחנן למביאסי

מצרכים:
דג סלמון-פילה ללא עצמות
כוס פירורי לחם
1 לימון
כף חרדל
מלח
פטרוזיליה
בזיליקום
קליפת לימון מגורדת
30 גר' פיסטוק קצוץ
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
עגבניות שרי אפויות למחצה בתנור
מיני תפוחי אדמה מטוגנים על מחבת (חצויים לשניים)
חצי כוס יין לבן (יבש)

אופן ההכנה

הציפוי:
יוצקים לתוך קערה פיסטוק, קליפת לימון מגורדת, כף חרדל, בזיליקום, מלח וקצת פלפל. סוחטים עליהם את הלימון ובוחשים. לאחר מכן מוסיפים את פירורי הלחם עד לקבלת מרקם דביק ומראה של בורגול.

הדג: מקפלים את פרוסת הסלמון על מחבת עם שמן זית ויין לבן כשמעל מצפים את הדג עם עיסת מהציפוי שהוכנה מראש.

מכניסים לתנור לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 12 דקות בדיוק. על הצלחת מניחים את חצאי תפוח האדמה עם עגבניות השרי האפויות בתנור כבסיס לדג ועליהם מניחים את פרוסת הסלמון הישר מהתנור.

לבריאות!

לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן
(להורדה)


אופצייה נוספת:

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.