בשר מוקפץ בסטייל אסייתי > תוכנית הבישול של COL ● וידאו
השף יוחנן למביאסי
מצרכים:
350 גר' בשר סינטה או פילה מדומה (פרוס לפרוסות דקות)
כוס מרינדה
חצי כוס קמח קורנפלור
מצרכים לרוטב מרינדה:
רוטב סויה
ברנדי 777
שום כתוש
אגוזי קשיו
בצל סגול
בצל ירוק
שמן שומשום (כהה)
פלפל שחור גרוס גס
מלח
אופן ההכנה:
משרים את הבשר ברוטב המרינדה במשך כעשרים דקות.
לאחר-מכן על מחבת חמה מוסיפים שמן שומשום. לפני מזיגת תוכן הקערה למחבת מוסיפים את קמח הקורנפלור על עיסת הבשר להשגת קריספיות קלה למרקם הבשר.
שופכים את הבשר על המחבת למשך דקה וכך לסירוגין שלוש פעמים על אש גבוהה, השריה במרינדה ושוב למחבת.
לאחר-מכן מוסיפים בפעם השלישית את הבצל הירוק, הבצל הסגול, את הקשיו ורוטב הבזיליקום.
לבסוף, לאוהבי החריף, אפשר לטפטף מספר טיפות מרוטב הטבסקו לפני הורדה מהאש.
אפשר ורצוי להגיש על מצע של אורז לבן עם גרגרי אפונה מבושלים.
לבריאות.
לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן (להורדה)
תוכנית בישול מספר 5 עם השף יוחנן למביאסי from COLlive.com on Vimeo.