מערכת COL | יום י"ט תמוז ה׳תשע״א 21.07.2011

בשר מוקפץ בסטייל אסייתי > תוכנית הבישול של COL ● וידאו

מרכז התקשורת החב"די - COL מתכבד להגיש את התוכנית החמישית של מטבחב"ד - הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, יציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ יתר על המידה ● מנת השבוע: בשר מוקפץ בסגנון אסייתי ● שווה לנסות  בואו לראות. וידאו וגלריה  
בשר מוקפץ בסטייל אסייתי > תוכנית הבישול של COL ● וידאו
(צילומים, וידאו ועריכה: מנדי לואיס, COL)

השף יוחנן למביאסי

מצרכים:
350 גר' בשר סינטה או פילה מדומה (פרוס לפרוסות דקות)
כוס מרינדה
חצי כוס קמח קורנפלור

מצרכים לרוטב מרינדה:
רוטב סויה
ברנדי 777
שום כתוש
אגוזי קשיו
בצל סגול
בצל ירוק
שמן שומשום (כהה)
פלפל שחור גרוס גס
מלח

אופן ההכנה:

משרים את הבשר ברוטב המרינדה במשך כעשרים דקות.

לאחר-מכן על מחבת חמה מוסיפים שמן שומשום. לפני מזיגת תוכן הקערה למחבת מוסיפים את קמח הקורנפלור על עיסת הבשר להשגת קריספיות קלה למרקם הבשר.
שופכים את הבשר על המחבת למשך דקה וכך לסירוגין שלוש פעמים על אש גבוהה, השריה במרינדה ושוב למחבת.

לאחר-מכן מוסיפים בפעם השלישית את הבצל הירוק, הבצל הסגול, את הקשיו ורוטב הבזיליקום.

לבסוף, לאוהבי החריף, אפשר לטפטף מספר טיפות מרוטב הטבסקו לפני הורדה מהאש.

אפשר ורצוי להגיש על מצע של אורז לבן עם גרגרי אפונה מבושלים.

לבריאות.

לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן
(להורדה)

אופצייה נוספת:

תוכנית בישול מספר 5 עם השף יוחנן למביאסי from COLlive.com on Vimeo.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.