









מערכת COL
|
יום ג' סיון ה׳תשע״א
05.06.2011
מדריך באלבוסטע ● שפרה אהרונוב השיבה לגולשות COL
הגב' שפרה אהרונוב, שפית בעלת-שם ומחברת חוברת בתחום הבישול השיבה לגולשות COL במגוון שאלות הקשורות לבישול - במסגרת המדור הפופולרי "אתם שואלים, המומחים עונים" ● הקפאה לאחר אפייה, הגבהת עוגה, סדקים בעוגה, המסת שוקולד, שידרוג ארוחה חלבית, התפחת בצק, גלגול רולדה, בישול תפוחי-אדמה בתנור, שימוש נכון במשפר אפייה, הקצפה עם חלב, הקפאת בצק שמרים, תחליפים מקוריים, וגם - ספיישל שבועות: שידרוג למתכונים בחוברת הבישול כל התשובות

(צילום אילוסטרציה: יוסי פרסיה)

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות