מערכת COL | יום ג' סיון ה׳תשע״א 05.06.2011

מדריך באלבוסטע ● שפרה אהרונוב השיבה לגולשות COL

הגב' שפרה אהרונוב, שפית בעלת-שם ומחברת חוברת בתחום הבישול השיבה לגולשות COL במגוון שאלות הקשורות לבישול - במסגרת המדור הפופולרי "אתם שואלים, המומחים עונים" ● הקפאה לאחר אפייה, הגבהת עוגה, סדקים בעוגה, המסת שוקולד, שידרוג ארוחה חלבית, התפחת בצק, גלגול רולדה, בישול תפוחי-אדמה בתנור, שימוש נכון במשפר אפייה, הקצפה עם חלב, הקפאת בצק שמרים, תחליפים מקוריים, וגם - ספיישל שבועות: שידרוג למתכונים בחוברת הבישול כל התשובות
מדריך באלבוסטע ● שפרה אהרונוב השיבה לגולשות COL
(צילום אילוסטרציה: יוסי פרסיה)
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.