מנה ללא תבלינים ● מטבחב"ד מיוחד לפסח > תוכנית וידאו
השף יוחנן למביאסי
חזה עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש ואגוזי פקאן מזוגג.
רכיבים: 4 חצאי חזה עוף ללא עור ועצמות, מלח, 4 כפות קמח תפוחי-אדמה + 4 כפות נוספות לציפוי העוף, 2 ביצים טרופות, 1 כוס שמן לטיגון.
לרוטב: 1 כפית שמן, 1 כוס אגוזי פקאן, 1 כף דבש, 1 כף מיץ לימון טרי סחוט.
אופן ההכנה:
● משטחים את החזה עם פטיש שניצלים עד שהוא נעשה דק ביותר.
● מתבלים במלח לפי הטעם.
● מקציפים את הקמח ואת הביצים לבלילה קלילה.
● טובלים את החזה עוף בקמח ואח"כ בבלילה.
● מחממים כוס שמן במחבת גדולה ומטגנים משני הצדדים עד שהעוף מזהיב היטב. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
● במחבת חדשה מחממים כפית שמן ומטגנים את אגוזי הפקאן עד להזהבה. מוסיפים דבש, מיץ לימון טרי סחוט.
● שופכים את הרוטב על השניצל ומגישים.
לבריאות, חג פסח כשר ושמח!
לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן (להורדה)
מטבחב"ד 2 from COLlive.com on Vimeo.