מערכת COL | יום ט' ניסן ה׳תשע״א 13.04.2011

מנה ללא תבלינים ● מטבחב"ד מיוחד לפסח > תוכנית וידאו

מרכז התקשורת החב"די - COL משיק את מגזין פסח החגיגי ● בפרק הראשון: תוכנית חגיגית של מטבחב"ד - הרצל קוסאשוילי מתארח בבית-הספר הירושלמי לאומנות הבישול, אצל השף יוחנן למביאסי ● בכל תוכנית, יציג השף מתכונים קלים ולא מורכבים לבישול ואפיה שכל אחד מכם יכול לנסות בבית, מבלי להתאמץ יתר על המידה ● מנת החג: חזה עוף בציפוי דבש ואגוזי פקאן ● מיוחד  בואו לראות  
מנה ללא תבלינים ● מטבחב תוכנית וידאו" title="מנה ללא תבלינים ● מטבחב"ד מיוחד לפסח > תוכנית וידאו" />
צילומים: ברלה שיינר ● צילום וידאו: אהרלה זנד ● עריכה: מנדי לואיס ● הפקה: COL

השף יוחנן למביאסי

חזה עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש ואגוזי פקאן מזוגג.

רכיבים: 4 חצאי חזה עוף ללא עור ועצמות, מלח, 4 כפות קמח תפוחי-אדמה + 4 כפות נוספות לציפוי העוף, 2 ביצים טרופות, 1 כוס שמן לטיגון.

לרוטב: 1 כפית שמן, 1 כוס אגוזי פקאן, 1 כף דבש, 1 כף מיץ לימון טרי סחוט.

אופן ההכנה:

● משטחים את החזה עם פטיש שניצלים עד שהוא נעשה דק ביותר.

● מתבלים במלח לפי הטעם.

● מקציפים את הקמח ואת הביצים לבלילה קלילה.

● טובלים את החזה עוף בקמח ואח"כ בבלילה.

● מחממים כוס שמן במחבת גדולה ומטגנים משני הצדדים עד שהעוף מזהיב היטב. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.

● במחבת חדשה מחממים כפית שמן ומטגנים את אגוזי הפקאן עד להזהבה. מוסיפים דבש, מיץ לימון טרי סחוט.

● שופכים את הרוטב על השניצל ומגישים.

לבריאות, חג פסח כשר ושמח!

לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:

לא מצליחים לצפות? לחצו כאן
(להורדה)

אופצייה נוספת:

מטבחב"ד 2 from COLlive.com on Vimeo.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.