מערכת COL
|
יום כ"ב שבט ה׳תשע״א
27.01.2011
מתכון מסביב לעולם: "צ'ילמון", סלומון צרפתי ● רבקה לוין, קאן
השבוע נארח במדור הבינלאומי שלנו, "מתכון מסביב לעולם", את רבקה לוין המתגוררת בעיר קאן שבצרפת - שם מתארחים מגוון של ירידים, תערוכות ופסטיבלים מהבולטים בתחומם בעולם ● רבקה תלמד אותנו להכין את הסלומון הצרפתי הקרוי "צ'ילמון", ותדגיש מעל הכול מהו המסר שבשליחות למתכון המלא
מאת שלומית
השליחה: רבקה לוין, קאן-צרפת
המתכון: דג צ'ילימון - פשוט קל וטעים!
החומרים:
8 עד 10 פרוסות דג סלומון
2 בצלים פרוסים
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מעורבב כם 2 כפות שמן ומעט מים
אופן ההכנה:
חממי תנור לחום 200 מעלות, שטפי את הדגים היטב.
הניחי בתבנית את הבצל, מעל הבצל את פרוסות הדג ומעל הדג את רצועות הגמבה.
שפכי מעל הכול רוטב צ'ילי ואפי את הדגים כ-20 דקות.
קצת על השליחות:
הגענו לפני כשנתיים לעיר קאן הממוקמת בדרום מזרח צרפת כ-10 שעות נסיעה מפריז הבירה. הגענו ביוזמתם של השלוחים המקומיים משפחת מטוסוב הפועלים באזור כבר למעלה מ-20 שנה.
ואנו משמשים ככוח עזר בשליחות ופועלים במגוון מישורים ויעדים עם היהודים בקאן.
בתור שליחים המתעדים להשאר כאלה עד תום הגלות,משאת נפשנו ומטרתנו היחידה היא להביא בפועל את משיח צדקנו כמה שיותר מהר.
המסר:
אין כמו דוגמא חיה.
השליחה: רבקה לוין, קאן-צרפת
המתכון: דג צ'ילימון - פשוט קל וטעים!
החומרים:
8 עד 10 פרוסות דג סלומון
2 בצלים פרוסים
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מעורבב כם 2 כפות שמן ומעט מים
אופן ההכנה:
חממי תנור לחום 200 מעלות, שטפי את הדגים היטב.
הניחי בתבנית את הבצל, מעל הבצל את פרוסות הדג ומעל הדג את רצועות הגמבה.
שפכי מעל הכול רוטב צ'ילי ואפי את הדגים כ-20 דקות.
קצת על השליחות:
הגענו לפני כשנתיים לעיר קאן הממוקמת בדרום מזרח צרפת כ-10 שעות נסיעה מפריז הבירה. הגענו ביוזמתם של השלוחים המקומיים משפחת מטוסוב הפועלים באזור כבר למעלה מ-20 שנה.
ואנו משמשים ככוח עזר בשליחות ופועלים במגוון מישורים ויעדים עם היהודים בקאן.
בתור שליחים המתעדים להשאר כאלה עד תום הגלות,משאת נפשנו ומטרתנו היחידה היא להביא בפועל את משיח צדקנו כמה שיותר מהר.
המסר:
אין כמו דוגמא חיה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות