









מערכת COL
|
יום ה' תמוז ה׳תשס״ד
24.06.2004
ג' תמוז בקראון-הייטס
כבר בשבוע לפני ג' תמוז ניכרה בשכונת קראון-הייטס תכונה מיוחדת. מאות פנים חדשות, פגישות של "שלום עליכם" חסידיות בחזית 770, מוניות צהובות הפולטות ללא הרף עוד ועוד חסידים. אפילו השלוחים, העסוקים עד למעלה ראש בפעילות השוטפת, הצליחו להגיע. בין לבין, מצאו לעצמם התמימים ואנ"ש גם זמן לצאת למבצעים ברחבי המטרופולין של ניו-יורק הגדולה, לזכות יהודים בהנחת תפילין ובמנה גדושה של יהדות, כמו לספר להם על היום המיוחד ג' בתמוז.
מנינים במשך ג' תמוז התקיימו בחדרו של הרבי זי"ע, שם התפללו מזכירי הרבי. במוצאי היום, התקיימה ההתוועדות המרכזית ב'בית-רבקה' בהשתתפות רבנים, שלוחים, ראשי-ישיבות ומשפיעים מכל רחבי תבל ובהשתתפות של אלפי איש. הקהל הגדול של אנ"ש והתמימים האזין לדברי תורה ונאומים על סגולתו של היום לקבל החלטות טובות בענייני חיזוק ההתקשרות על-ידי לימוד תורתו, קיום הוראותיו וציור פניו הק'.

קהל האלפים ב'בית רבקה' * צילום: אשר ליצמן
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות - לקריאת כל התגובות

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
2 תגובות
1.
יפה!
ה' תמוז ה׳תשס״ד
ממתי יש כזה מלא אנטים בקראון הייטס?! עכשיו אני רואה
תגובה חדשה
הגב לתגובה


3.
נהדר
ו' תמוז ה׳תשס״ד
אבל למה נותנים את המקום ששיך לאגודת חסדי חב"ד 770 להפקיר אותו להשתללותם של המשוגעים שנדבקו לחב"ד , הכת הנקראת מ. מש. משח. משחס.
תגובה חדשה
הגב לתגובה

