









מערכת COL
|
יום ד' תמוז ה׳תשס״ד
23.06.2004
נציגות ארגון 'בת-מלך' ביקרו בסניף קרית גת
השבוע נערך סיור של נציגות ארגון "בת מלך" וארגון נשי ובנות חב"ד בסניף של הארגון הממוקם בקרית גת. הסניף נבחר בהגרלה שנערכה שנערכה בכנס הארצי ומאז כ"ב שבט ציפו חניכות הסניף לביקור, שהתקיים בימים אלו. סניף "בת מלך" קרית גת הינו אחד מהסניפים הותיקים ביותר של הארגון, הוא מקיים את פעילותו בכל שבת ושבת והבנות, גם אלו הגרות בריחוק, מגיעות לפעילות.

לרגל הביקור התכנסו כל בנות בית הספר, המדריכות, המרכזת המסורה שרה סויסא, מורות ביה"ס וכמובן המנהלת הגב' כהן, שמשתפת פעולה בצורה יוצאת מן הכלל. הבנות קיבלו את הגב' חדוה סגל חברת הועד הפועל של נשי חב"ד ואת הגב' מינדי שמערלינג יו"ר ארגון "בת מלך" בשירה אדירה של ההמנון.
לאחר מכן נשאה דברים המנהלת ואז החלה התוכנית הנהדרת של הבנות שהכינו ריקודים ושירים בשילוב עם סמפוזיון בנושא בת מלך אותו הנחתה בטוב טעם רכזת הסניף. בסיום הודו האורחות במילים קצרות על הביקור החם והנעים, והגב' חדוה סגל אמרה לבנות שכאשר היא רואה אותן היא כבר יכולה להיות רגועה בנוגע לדור העתיד של נשי חב"ד.
לפני פרידה העניקה מנהלת ביה"ס שי אישי מהודר לכל מדריכה וכן העניקו מדריכות הסניף אלבום מרשים בשם: "תנו מבט לסניף קרית גת" לנציגות הארגון יחד עם הצעה / דרישה: אין כמו ביקור בשטח, אנא בואו אלינו שוב ובקרו גם בסניפים האחרים.
הגב' מינדי שמערלינג הבטיחה לשלב את הביקור בסניפים כחלק בלתי נפרד מההערכות לקראת שנת הפעילות הבאה עלינו לטובה.
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות - לקריאת כל התגובות

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
1 תגובות
1.
rikci
ד' תמוז ה׳תשס״ד
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגובה חדשה
הגב לתגובה

