מערכת COL | יום כ"ח אלול ה׳תש״ע 07.09.2010

שושנה מנדלסון מסכמת שנה ומגישה: חזה עוף ממולא בפירות

המדור "מתכון מסביב לעולם" הפך לשם דבר בכל בית חב"די. מידי יום חמישי בערב עולה כאן, ב-COL, מתכון מיוחד של אחת משליחות ברחבי העולם, בשילוב מספר מילים על השליחות ● את המדור עורכת בהצלחה רבה שושנה מנדלסון, וכעת, לפני ראש-השנה, היא מגישה לכם בעצמה מתכון מיוחד: חזה עוף (או הודו) ממולא בפירות ומגולגל לסיפור המלא
שושנה מנדלסון מסכמת שנה ומגישה: חזה עוף ממולא בפירות
התמונה באדיבות הגב' שרה הרשקוביץ - מחברת הספר "צעד צעד במטבח", ו"סטודיו השלום" ביתר-עילית
 מוצרים

1) חזה עוף או חזה הודו (כמות - תלוי בכם)
2 ) חצי בצל
3) מעט שמן
4) שזיפים יבשים
5) משמשים יבשים

ניתן גם:

1) פירורי לחם
2) חרדל

אפשרות שלישית:

3) מעט חרדל
4) מלפפון חמוץ
5) קצת בזיליקום

 אופן ההכנה 

חתכו את החזה לפרוסות, רצוי להשרות. דפקו בעזרת פטיש שניצלים כדי לשמור על הצורה. הכניסו את המלית פנימה (אתם יכולים לבחור בין אחד מ-3 המילויים הנ"ל. סגרו באמצעות קיסם.

הכינו כצלי עוף או אפו בתנור בתבנית מכוסה, עם רוטב בתחתית התבנית.
ניתן גם להניח ירקות מאודים כמצע לחזה וזה ישמש גם כמיץ.

בתיאבון!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.