מערכת COL | יום י"ט תמוז ה׳תש״ע 01.07.2010

"ביאנקא" - הפיצריה החלומית של רועי אדמוני ● אחד משלנו

ביום בהיר אחד קם חב"דניק צעיר, רועי אדמוני שמו, ופתח בעיר רעננה שבמרכז הארץ את "ביאנקא" - הפיצריה האיטלקית היחידה בארץ הכשרה למהדרין ● יחד עם שף חב"די שלמד משך שלוש שנים את אומנות הבישול האיטלקי אצל  גיאנקארלו אוגרי במילאנו שבאיטליה, הפכה הפיצריה שבבעלותו לעסק משגשג ● למדור "אחד משלנו" של COL הוא מספר על הפיצה האהובה עליו, למה לחצו עליו להסיר את תמונתו של הרבי, ומה הוא המזון הרוחני שהוא נותן ללקוחותיו, וכמובן על הלקוחות החב"דיים ● וכמו בכל שבוע: מבצע לגולשי COL לסיפור המלאאם גם אתם חסידי חב"ד ויש לכם עסק מיוחד שתרצו לפרסם במדור, כנסו

מאת: מנדי ריזל, COL

שם האורח: אדמוני רועי (הבעלים) ואמיר הלוי (השף).

שם העסק: Bianca – italiano caffe bar

שנת הקמה: תש"ע - 2010

מי הם הלקוחות של ביאנקה: בשעות הבוקר והצהריים תוכלו למצוא במקום אנשי היי-טק הבאים לסעוד במקום את ארוחת הצהריים שלהם. ובערב מגיעים בעיקר מבלים הרוצים להירגע משגרת היום יום ולפנק את עצמם בארוחה טובה ואווירה נעימה.

מה ניתן למצוא:  "ביאנקא" בית קפה –בר איטלקי המציע מבחר מאכלים איטלקיים אוטנטיים כגון: פסטות, פיצות וסלטים וכן, קפה וקינוחים מעולים.

המיוחד בשילוב של בעל עסק וחסיד חב"ד:  לראות שף חבד"י זה לא דבר שבשגרה, ואנחנו משתדלים לנצל את ההזדמנות ולתת הן מזון גשמי מעולה והן מזון רוחני. כך לדוגמה, כמעט בכל יום בסביבות השעה 6 בערב יש אצלנו שעור בתניא.

הלקוחות החב"דיים:  רובם מגיעים מאזור רעננה – הרצליה. שמעתי מהרבה חב"דניקים שלמרות תעודת הכשרות למהדרין שיש לנו, הם מרגישים הרבה יותר רגועים, כאשר מי שקונה את הירקות, הגבינות והקמח הוא חב"דניק שמקפיד בעצמו על הכשרויות. אני נהנה מהם, זה נחמד ומרענן לראות פנים חב"דיות בעיצומו של יום עבודה.

המיוחד בפיצריה שלנו:  הפיצה עשויה עפ"י מתכון איטלקי מסורתי של אחד האופים הטובים בעיר מילאנו שבאיטליה, גיאנקארלו אוגרי, שמו. אמיר, השף, עבד אצלו במשך שלוש שנים אשר בהם למד את רזי התפיחה האיטית המעניקה לבצק את טעמו הנפלא ואת המרקם הפריך והמתפצפץ.
הבצק נילוש במים מסוננים ומעושר במחמצת איטלקית הנקראת BIGA.
המרכיבים איכותיים ונבחרו בקפידה: מוצרלה איכותית, קמח מיובא מחו"ל, ושמן-זית כתית מעולה.
הפיצה אפויה בתנור אבן איטלקי העובד על בעירה, והוא מוסיף לפיצה את טעמה ונינוחה הייחודי.

כמה זמן נדרש להכנת פיצה, משלב הבצק ועד שהיא מוכנה: בין 5 ל-10 דקות

מהי הפיצה שאתה, באופן אישי, הכי אוהב: הפיצה האהובה עלי היא הג'נובזה, המורכבת מגבינת מוצרלה, פסטו, זיתים ופרמז'ן.

חוץ מפיצה על מה אתה ממליץ: אני ממליץ לטעום את הרביולי פורמגו' (4 גבינות) ברוטב רוזה, שזה רוטב של עגבניות ושמנת עם נגיעה של פרמז'ן. כמו כן אפשר לנסות את הסלט "פטינה" שהוא מורכב מעלי רוקולה טריים, קוביות גבינת פטה, עגבניות שרי, אנטיפסטי בטטה ואגוזי מלך בתיבול עדין של רוטב הבית.

קוריוז: במרכז החנות מתנוסס ציור גדול של הרבי, הרבה הזהירו אותי שזה ירחיק אנשים לא דתיים, אבל הזמן הוכיח את ההיפך בדיוק, מאז שתליתי את התמונה אני רואה יותר ויותר הצלחה ברוך השם.

כתובת:  זרחין 3 רעננה

טלפון: 1-700-077-120

שעות פתיחה: ימי ראשון-רביעי: 12:00- 21:00,  יום חמישי: 12:00 -24:00

אתר: rol.co.il/bianca

כשרות: כשר למהדרין רבנות רעננה + כל המוצרים בד"צ. ירקות גוש קטיף

הנחה לגולשיCOL : כוס אייס אספרסו או אייס Tea חינם, לכל מי שמגיע לבית הקפה ומצטרף למועדון החברים.

אתם חסידי חב"ד וגם לכם יש עסק משלכם? שלחו כעת אימייל לכתובת:[email protected] , ציינו את שמכם, מספר טלפון ומעט פרטים ואנו ניצור אתכם קשר, בכפוף לתקנון המדור.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.