מערכת COL | יום כ"ב אלול ה׳תשס״ט 11.09.2009

מתכון מתוק לראש השנה: גלידת מנגו ברוטב מנגו

בכל שבוע, אלפי מנויי "הדרכון החב"די" מקבלים את המייל שבועי המסכם את כותרות השבועי. במייל, מוגש מידי שבוע מתכון שבועי מאת טובה צירקוס. השבוע: גלידת מנגו ברוטב מנגו למתכון השבועיבואו להירשם למייל השבועי של COL. לרישום: לחצו כאן
מתכון מתוק לראש השנה: גלידת מנגו ברוטב מנגו
מצרכים:
4 מנגו רכים מזן מאיה
2 כפות מים
3 כפות מיץ לימון
2 כפות סוכר
4 ביצים
3 כפות סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל קצפת ריצ'

אופן ההכנה:
1. להפריד את גרעיני המנגו מתכולתו, להכניס למעבד מזון עם המיץ לימון, מים ו3 כפות סוכר ולהפוך למחית. לשמור חצי כוס מחית בנפרד לרוטב במקרר
2. להפריד ביצים, להקציף חלמונים עם כף סוכר, להוסיף אינסטנט פודינג וניל וריצ' ולהקציף עד לקבלת קצף רך ויציב.
3. להקציף בנפרד חלבונים ו-2 כפות סוכר, לאחד את שתי התערובות בתנועות עדינות, להוסיף את מחית המנגו ולערבב.
4. להעביר לקופסה שמתאימה לכמות. להקפיא לפחות ל-5 שעות.
5. להגשה: לקרוץ שני עיגולי גלידה ולשים בכוס יפה על רגל, לשפוך מעל בצורה יפה קצת מהרוטב ולעטר בחמוציות או דובדבן.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.