מערכת COL
|
יום ל' אב ה׳תשס״ט
20.08.2009
המתכון השבועי: שושני וניל פריכים
בכל שבוע, אלפי מנויי "הדרכון החב"די" מקבלים את המייל שבועי המסכם את כותרות השבועי. במייל, מוגש מידי שבוע מתכון שבועי מאת טובה צירקוס. בשבוע שעבר, היה זה שושני וניל פריכים למתכון השבועי בואו להירשם למייל השבועי של COL. לרישום: לחצו כאן
שושני וניל פריכים
מצרכים:
1 חבילת קמח אסם קטן + 1 כוס קמח רגיל
200 גרם מרגרינה רכה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים
מילוי:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. לעבד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק, לשמור במקרר כ20 דקות.
2. להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצץ קשה, להוסיף פודינג ולהמשיך להקציף. (לחמם את התנור לחום בינוני)
3. לחלק את הבצק ל2-3 כדורים, לרדד כל חלק לעלה דק מלבני, למרוח קצפת מעל, לגלגל לכרוכית.
4. לחתוך פרוסות דקות ולהניח בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה כשהפרוסות עם פנים כלפי מעלה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות או עד להזהבה נאה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות