מערכת COL | יום ל' אב ה׳תשס״ט 20.08.2009

המתכון השבועי: שושני וניל פריכים

בכל שבוע, אלפי מנויי "הדרכון החב"די" מקבלים את המייל שבועי המסכם את כותרות השבועי. במייל, מוגש מידי שבוע מתכון שבועי מאת טובה צירקוס. בשבוע שעבר, היה זה שושני וניל פריכים למתכון השבועי בואו להירשם למייל השבועי של COL. לרישום: לחצו כאן
המתכון השבועי: שושני וניל פריכים

שושני וניל פריכים

מצרכים:
1 חבילת קמח אסם קטן + 1 כוס קמח רגיל
200 גרם מרגרינה רכה
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים

מילוי:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
1. לעבד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק, לשמור במקרר כ20 דקות.
2. להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצץ קשה, להוסיף פודינג ולהמשיך להקציף. (לחמם את התנור לחום בינוני)
3. לחלק את הבצק ל2-3 כדורים, לרדד כל חלק לעלה דק מלבני, למרוח קצפת מעל, לגלגל לכרוכית.
4. לחתוך פרוסות דקות ולהניח בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה כשהפרוסות עם פנים כלפי מעלה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות או עד להזהבה נאה.


 

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.