מערכת COL | יום כ"ה תמוז ה׳תשס״ט 17.07.2009

המתכון השבועי: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס

בכל שבוע, מנויי "הדרכון החב"די" מקבלים את המייל שבועי המסכם את כותרות השבועי. במייל, מוגש מידי שבוע מתכון שבועי מאת טובה צירקוס. בשבוע שעבר, היה זה עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס למתכון
המתכון השבועי: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס
מצרכים:
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 1 כוסות קמח
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל
200 גרם מרגרינה רכה (או חמאה)
1 ביצה שלמה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית סודה לשתייה
1/2 שקית שוקולד צ'יפס לבן
1/2 שקית שוקולד צ'יפס שחור
קורט מלח
1/2 כפית קינמון (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. להכניס לקערת מערבל את כל המצרכים חוץ מהשוקולד צ'יפס, ללוש לבצק.
2. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
3. ליצור עיגולים פחוסים בגודל עוגייה בינונית.
4. לסדר בתבנית ע"ג נייר אפייה במרחק בין עוגיה לעוגיה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 במשך כ25-30 דקות.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.