מערכת COL
|
יום כ"ה תמוז ה׳תשס״ט
17.07.2009
המתכון השבועי: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס
בכל שבוע, מנויי "הדרכון החב"די" מקבלים את המייל שבועי המסכם את כותרות השבועי. במייל, מוגש מידי שבוע מתכון שבועי מאת טובה צירקוס. בשבוע שעבר, היה זה עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס למתכון
מצרכים:
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 1 כוסות קמח
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל
200 גרם מרגרינה רכה (או חמאה)
1 ביצה שלמה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית סודה לשתייה
1/2 שקית שוקולד צ'יפס לבן
1/2 שקית שוקולד צ'יפס שחור
קורט מלח
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. להכניס לקערת מערבל את כל המצרכים חוץ מהשוקולד צ'יפס, ללוש לבצק.
2. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
3. ליצור עיגולים פחוסים בגודל עוגייה בינונית.
4. לסדר בתבנית ע"ג נייר אפייה במרחק בין עוגיה לעוגיה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 במשך כ25-30 דקות.
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 1 כוסות קמח
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל
200 גרם מרגרינה רכה (או חמאה)
1 ביצה שלמה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית סודה לשתייה
1/2 שקית שוקולד צ'יפס לבן
1/2 שקית שוקולד צ'יפס שחור
קורט מלח
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. להכניס לקערת מערבל את כל המצרכים חוץ מהשוקולד צ'יפס, ללוש לבצק.
2. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
3. ליצור עיגולים פחוסים בגודל עוגייה בינונית.
4. לסדר בתבנית ע"ג נייר אפייה במרחק בין עוגיה לעוגיה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 במשך כ25-30 דקות.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות