מערכת COL
|
יום ד' סיון ה׳תשס״ט
27.05.2009
מאחורי הקלעים של קופסת הגבינה ● כתבת וידאו, מיוחד ל-COL
בדיר כבשים בסמוך ליישוב הערבי בקה-אל-גרבייה, העניק 'הרב של תנובה' זאב וייטמן, ראיון וידאו מיוחד לצוות COL, מנדי ריזל והצלם מנדי לואיס ● כשברקע נשמעות פעיות הכבשים, מספר הרב וייטמן על תפקידו המורכב, מדבר על מערכת הכשרות המסועפת, מגלה מתי הזמן הלחוץ בשנה ולא שוכח לציין את שלוחי חב"ד, בה נעזרים משגיחי תנובה בעולם ● וגם: מי הם משגיחי הכשרות של תשס"ט? לסיפור המלא ספיישל שבועות ב-COL: סדרת כתבות וידאו בלעדיות
הרב זאב וייטמן על רקע כבשים בשעת החליבה, אמש ● צילום ועריכת וידאו: מנדי לואיס, COL
מאת מנדי ריזל, COL
צילום ועריכת וידאו: מנדי לואיס, COL
רק בשעה 8 בערב אמש (שלישי), התפנה רב תנובה, הרב זאב ויטמן (זה ששמו מופיע על קופסאות הקוטג' והגבינה המצויות בכל בית בישראל), לשוחח איתנו.
מהשעה 6:30 בבוקר הוא משוטט ומכתת את רגליו בין רפתות, דירים ומחלבות בכל הארץ.
האחריות הרובצת על כתפיו עצומה. כ-800 רפתות, המכילות כ-80.000 פרות ועוד אלפי עיזים וכבשים שמניבים מליוני ליטרים של חלב מידי יום מצויות תחת השגחתו.
הוא מסביר לנו על המערכות הממוחשבות והמשוכללות המפקחות כל העת על מלאכת החליבה ויצור הגבינות, המעדנים ושאר מוצרי החלב - מערכות שמשמשות לעיתים רבות כתחליף למשגיחי כשרות, מרחיב לנו על עבודתו כרב תנובה - חברת המזון הגדולה בישראל, מגלה לנו מתי הזמן העמוס והלחוץ ביותר בשנה ברבנות תנובה (לא בשבועות...) ויש לו גם מה לומר על עזרתם הרבה של השלוחים למשגיחים של תנובה באירופה ובארה"ב.
על כל אלה ועוד, בכתבת הוידיאו שלפניכם.
לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן (להורדה)
צילום ועריכת וידאו: מנדי לואיס, COL
רק בשעה 8 בערב אמש (שלישי), התפנה רב תנובה, הרב זאב ויטמן (זה ששמו מופיע על קופסאות הקוטג' והגבינה המצויות בכל בית בישראל), לשוחח איתנו.
מהשעה 6:30 בבוקר הוא משוטט ומכתת את רגליו בין רפתות, דירים ומחלבות בכל הארץ.
האחריות הרובצת על כתפיו עצומה. כ-800 רפתות, המכילות כ-80.000 פרות ועוד אלפי עיזים וכבשים שמניבים מליוני ליטרים של חלב מידי יום מצויות תחת השגחתו.
הוא מסביר לנו על המערכות הממוחשבות והמשוכללות המפקחות כל העת על מלאכת החליבה ויצור הגבינות, המעדנים ושאר מוצרי החלב - מערכות שמשמשות לעיתים רבות כתחליף למשגיחי כשרות, מרחיב לנו על עבודתו כרב תנובה - חברת המזון הגדולה בישראל, מגלה לנו מתי הזמן העמוס והלחוץ ביותר בשנה ברבנות תנובה (לא בשבועות...) ויש לו גם מה לומר על עזרתם הרבה של השלוחים למשגיחים של תנובה באירופה ובארה"ב.
על כל אלה ועוד, בכתבת הוידיאו שלפניכם.
לצפייה בוידאו לחצו על כפתור ההפעלה או על האופצייה הנוספת:
מאחורי הקלעים של קופסת הגבינה from COL.org.il on Vimeo.
לא מצליחים לצפות? לחצו כאן (להורדה)
+10
צפה בעוד תמונות
הוסף תגובה
0 תגובות