מודיעין: עוד תאונה, באותו מקום
ynet
עד מתי? ימים ספורים לאחר מותו של הילד יוסי יצחק קדוש ממודיעין בתאונת דרכים, שוב אירעה תאונה באותו מקום - ברחוב עמק החולה בעיר. הפעם זה נגמר בפצועים קל עד בינוני.
משה סדיה, אחראי כוננים מטעם מד"א ואחראי על ארגון הצלה מודיעין, היה בדיוק בביקור אצל משפחת קדוש: כרכתי את התפילין בתפילת שחרית בבית האבלים ושמעתי את הבום. ירדתי למטה בלי לחשוב, בלי להסתכל מהחלון. היה ברור לי שהתרחשה עוד תאונה".
על פי עדויות ראשוניות, נהג חברת קונקס, קו 150 נסע על רחוב עמק החולה כאשר רכב ובו נהגת הגיע משמאלו. "ניסיתי לסטות ימינה אבל רכב הגיע גם מהצד השני. ראיתי אותה מאוחר מדי", אמר מספר דקות לאחר התאונה. למרבה המזל, באוטובוס היו יש שני נוסעים, נערים, שאחד מהם עף קדימה מעוצמת המכה והשני קיבל מכות קלות בעודו יושב. שניהם פונו במצב קל.
סדיה הספיק להגיע אל הנהגת ברכב, רעיה בליטמן, בעודה במכונית. "היא היתה בהלם", סיפר "כתוצאה מההתנגשות היא קיבלה ככל הנראה מכה רצינית בחזה שגרמה לה לקשיי נשימה". סדיה טיפל בה טיפול ראשוני וגם היא פונתה לבית החולים תל השומר.
אמנון, תושב הרחוב הסתובב בין השוטרים וניסה לדלות מהם מידע מתי יטפלו כבר בכביש הזה. "6 שנים אני גר כאן. כל שבוע יש כאן תאונה, וכל פעם אני יורד עם בקבוק מים ומציע עזרה. די כבר. צריך להגדיר את הכביש הזה כמסוכן, להציב תמרורים, במפרים, מה שנדרש. כבר לפני שנתיים אמרתי שעד שלא יישפך כאן דם זה לא יגמר. לצערי זה קרה בשבוע שעבר. אולי עכשיו משהו כאן יזוז".