מערכת COL
|
יום ט' אדר א ה׳תשס״ח
15.02.2008
סדנת ה"מלפפון חמוץ הכשר" פושטת בארה"ב
אחד הסדנאות הלימודיות הטעימות והפופולריות בבית חב"ד מינאולה במדינת ניו-יורק היא סדנת "אומנות המלפפון חמוץ", אותה מנחה הת' מענדל מרגולין, שהשקיע לא מעט בלימוד כיצד עושים חמוצים. השליח מנצל את הסדנא בכדי להעביר היבטים כשרותיים ויהודיים. הרב אנשיל פרל, מנהל בית חב"ד במינאולה, התחפש לליצן, לקראת חג הפורים שבפתח, והציג דיון עמוק על הגישה היהודית לאכול כשר. "באמצעות המזון הכשר אנחנו מתקדשים", הסביר. הסדנא כולה, היא פרי יוזמתו של השליח הרב שמאול מרקוס מקליפורניה, המאומצת על-ידי השלוחים רבים.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל