מערכת COL
|
יום י"ז אלול ה׳תשס״ז
31.08.2007
כשהפיצרייה (היחידה) היא סיבה למסיבה
מי היה מאמין כמה שמחה פיצה יכולה להביא. שרון סטראוצר ישבה ב'קרמל כשר פיצה אנד פלאפל' ברוקאוויי, ניו-ג'רזי, ונגסה פיצה עם פיטריות. "נפלא", היא אמרה כשבעלה מרווין מעניין בתפריט. "אני בא לפה בדרכי הביתה". הסיבה למסיבה היא מכיוון שמדובר בפיצרייה הכשרה הראשונה באיזור מוריס-קאונטי, מסביר השליח הרב אשר הרסון, מנהל בית-חב"ד המקומי. "שמירת כשרות היא חווייה רוחנית מיוחדת שנשמרה אלפי שנים מאז ימי התנ"ך ודרוש לכך משמעת - במיוחד באזורים ללא בסיס כשר שיכול להתקיים. זוהי פריצת-דרך משמעותית", הוא אמר. עמיתו הרב מרדכי בוימגרטן אמר לעיתון מקומי: "אני עובד פה, בבית-חב"ד, כבר 7 שנים. ומאז שהתחלתי לפעול, זה תמיד היה, 'ראביי, אנחנו צריכים פיצרייה כשרה או מסעדה כשרה'".
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות