









מערכת COL
|
יום י"ב תמוז ה׳תשס״ז
28.06.2007
טקס סיום של כיתה ח' בבית ספר חב"ד ערד
"דיבור המתחיל" במילים אלו נפתחה טקס הסיום של מחזורים ד' ה' של בית ספר חב"ד ערד. את הטקס רב הרושם פתח המרא דאתרא, רב העיר ושליח חב"ד הרב בן-ציון ליפסקר שהזכיר לבנות את יום י"ב בתמוז שהשנה ימלאו לו 80 שנה. כל מהותו של היום הגדול - מסירות נפשו של הרבי הריי"צ למען חינוך יהודי כשר. מנהלת בית הספר הגב' חנה מנדלזון בירכה את התלמידות וחילקה להן תעודות גמר בברכת "צאתכן לשלום". את הערב הנחתה בכישרון המורה הגב' דורית וינברגר.

הערב עסק בנושא של "תפילת נשים" דווקא. בנושא זה שרו הבנות, רקדו והמחיזו את המסר החזק שנכתב ובויים בכשרון רב ע"י המורה הגב' אסתי דרוק מעומרים ובוצע באומנות ע"י מחנכת הכיתה הגב' זיון יהב.
את הטקס פיארה מקהלת בית הספר ששרה שירים הקשורים בתפילה בניצוחה של נחמה דינה קוזלובסקי.
חשוב לציין כי בהכנת הערב היה שיתוף פעולה פורה ומוצלח של כל צוות המורות. על התפאורה שקדו ועמלו המורות הגב' צילה סלפושניק והגב' רותי ברדוגו.
בית ספר חב"ד בערד מתפתח ומשגשג משנה לשנה, זהו המחזור הרביעי והחמישי שלו, ומי יתן ופירותיו הטובים ימשיכו הלאה עד ביאת משיח.

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות