מערכת COL
|
יום ב' ניסן ה׳תשס״ז
21.03.2007
פניה לגולשים: שילחו מתכונים לפסח
כל השנה נהנים הגולשים ממיטב המתכונים של טובה צירקוס המתפרסמים ב-COL במדור הפופולרי "מתכונים ב-COL". לקראת חג הפסח אנו פונים לגולשים בבקשה לקבל מכם רעיונות מקוריים למתכונים לחג עם כל ההידורים וההקפדות. המתכונים הטובים יפורסמו אי"ה בשבוע הבא.
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות - לקריאת כל התגובות
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
2 תגובות
1.
מתכון לתרכיזי שתיה
ב' ניסן ה׳תשס״ז
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר
להביא לרתיחה ותוך כדי בחישה ןלאחר שהסוכר נמס לבשל עוד כדקה ולצנן .למהדרים יש לבשל קודם החג.
תרכיז לימון
1 כוס מיץ לימון
1 כוס מים
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה כנ"ל
1 כוס סוכר
להביא לרתיחה ותוך כדי בחישה ןלאחר שהסוכר נמס לבשל עוד כדקה ולצנן .למהדרים יש לבשל קודם החג.
תרכיז לימון
1 כוס מיץ לימון
1 כוס מים
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה כנ"ל
תגובה חדשה
הגב לתגובה
1
0
2.
פרוסות תפוחי אדמה פריכות
ב' ניסן ה׳תשס״ז
תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לפרוסות (בעובי של אצבע)
מעט שומן
מלח לפי הטעם
לפזר באופן אחיד בתבנית
לאפות בתנור בחום בינוני מכוסה בנייר כסף למשך 40 דקות , לאחר מכן יש להסיר את הכיסוי ולאפות פתוח לעוד 15 דקות עד להזהבה
לבריאות.
(אפשר גם 15 דקות אחרונות במצב גריל לתוספת פריכות)
הילדים מאוד אוהבים!
י.מ.
מעט שומן
מלח לפי הטעם
לפזר באופן אחיד בתבנית
לאפות בתנור בחום בינוני מכוסה בנייר כסף למשך 40 דקות , לאחר מכן יש להסיר את הכיסוי ולאפות פתוח לעוד 15 דקות עד להזהבה
לבריאות.
(אפשר גם 15 דקות אחרונות במצב גריל לתוספת פריכות)
הילדים מאוד אוהבים!
י.מ.
תגובה חדשה
הגב לתגובה
1
0