מאות אורחים ב-770 ביקרו בספריית אגו"ח

לסיור קדמה הרצאה מאלפת על קורות הספרי' מעת היווסדה, ממנהלה הרב שלום דובער לוין, ששיתף את מאות התמימים בעבודת הקודש בניהול הספרי'. "הספרי' שייכת לחסידי חב"ד", אמר, "עתה, לכבוד האורחים, ניתנת האפשרות לחסידים להכירה מקרוב".
תחילה צפו התמימים בתערוכה השנתית, שם מוצגים בשנה זו, הכרזות על ימי חנוך, מפתחות-עיר ומדליות שנתנו לרבי לאות הוקרה על מפעלי חב"ד בכל קצוות תבל.
בשלב שני, עברו לאולם הקריאה, שם נתוודעו לשגרת העבודה בספרייתו של הרבי. לתמימים ניתנה ההזדמנות לדפדף בקטלוג ולהתרשם מחשיבותה המחקרית וערכה הגבוה של הספרי'. הספרן, הרב יצחק וילהלם, העניק דברי הסבר ואף הציג מספר כרכים עתיקים של ספרי קודש נדירים בני מאות שנים.
הסיור הגיע לשיאו, בביקור מיוחד בביתו הק' של כ"ק אדמו"ר מוהריי"צ, בקומה השניה של בניין 770. התמימים נכנסו בליווי הרב לוין, בקרו בחדר האוכל בו ערך הרבי את סדרי הפסח עשרות בשנים, וזכו להכנס להשיח את ליבם בחדר היחידות של הרבי הריי"צ.

לשמחת תורה ...........................
מתגעגעים...
כיף לראותך מקשיב לשיחה,
מתגעגים, חזור כבר !!!