מערכת COL | יום כ"ג אדר ה׳תשס״ו 23.03.2006

והרי התחזית ממאפיית המצות בכפר חב"ד

צופי מהדורת החדשות של ערוץ 2 יראו הערב את תחזית מזג האוויר כשהיא משודרת מ...מאפיית המצות בכפר חב"ד. על רקע התנור, שבו שורר חום של 800 מעלות, תדווח מגישת התחזית, חלי סלוצקי, על מזג האוויר הצפוי מחר. זאת בסיום כתבה שצילמה על תהליך אפיית המצות. לכתבה התראיין ר' מאיר אשכנזי, מצוות ניהול המאפייה, שהסביר מהי מצה שמורה. הכתבה תואמה על-ידי ר' מוני אנדר, מאגף דוברות חב"ד.
והרי התחזית ממאפיית המצות בכפר חב
בתנור 800 מעלות אבל בחוץ רק 23. חלי סלוצקי והתחזית
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות - לקריאת כל התגובות
הוסף תגובה
9 תגובות
1.
טוב מאוד
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
שיהיה טיפת הערכה מצד הציבור
הלא דתי להשקעה הגדולה
שמשקיעים במצווה[
ונקווה שזה יוביל אותנו לגאולה האמיתית
2.
מאיר
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
אתה תותח
3.
כל הכבוד
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
שבזמן בחירות עוסקים בהפצת המעינות ופרסום עניני חב"ד כמו שהרבי רוצה.

תכניסו כמה שיותר דברים כאלו ופחות מהשטויות של הפוליטיקה.
4.
מאיר...
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
לא יכלת להחליף תכיפה לכבודו של האירוע...
5.
האופה הטוב בעולם
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
ישר כח לאופה" השיבר" הבלתי נלאה הרב אלימלך גרשוביץ משפיע קהילת חב"ד בחשמונאים
6.
מאיר
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
תחליף את הכיפה דור חבד לא מרוצה..
7.
Keep the Kipa
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
Good job!! And stop blasting the Kipa!! He can keep it on!
8.
ט....
כ"ג אדר ה׳תשס״ו
כל הכבוד חברים לאילמלך גרשוביץ אתה האופה הכי טוב בעולם באמת מגיע לך הפירגון אבל גם אדם טוב וחבר טוב
ומאיר תיסלם על הצילום העיקר שרואים את הכיפה אבל אילו שלא רואים מה יש מתחת לכיפה מפסידים אתה באמת חבר ואדם טוב
9.
מוני אתה גדול
כ"ד אדר ה׳תשס״ו
אתה מתחיל טוב תמשיך כך,אגף הדוברות יראה פי 10000 איתך. בהצלחה!!
י.ש
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.