מנדי ברגר
|
יום כ"ג חשוון ה׳תשפ״ז
03.11.2026
יפרסם התנצלות פומבית ברבים
איש השמאל יתנצל: ניצחון משפטי לפילנתרופ התומך בחב"ד
הישג משפטי משמעותי לאיש העסקים והפילנתרופ מיכאל מירילשוילי, הנמנה עם התומכים הבולטים של פעילות חב"ד והעשייה היהודית ברחבי העולם.
ארכיון COL
במסגרת הסכם פשרה שהוגש לבית משפט השלום בתל אביב, התחייב איש שמאל מוכר שכיהן לשעבר כראש לשכתו של ראש הממשלה שמעון פרס, לחזור בו באופן מלא וללא סייג מפרסומים שפרסם נגד מיכאל מירילשוילי, להודות כי היו חסרי בסיס ומשוללי יסוד, להסירם מהרשת ולפרסם התנצלות פומבית בחשבון הפייסבוק שלו.
על פי ההסכם, ההתנצלות תוצמד לראש עמוד הפייסבוק למשך 21 ימים לפחות. עוד נקבע כי כל הפרה עתידית של ההתחייבויות תגרור פיצוי מוסכם בסך 50 אלף שקלים.
הפשרה מסיימת שתי תביעות לשון הרע שהגיש מירילשוילי, לאחר שלטענתו פורסמו נגדו האשמות כוזבות שפגעו בשמו הטוב. קדמה לכך פסיקת בית משפט נוספת, שחייבה נתבע אחר לשלם לו פיצוי בסך 100 אלף שקלים.
מירילשוילי מוכר בעולם היהודי בזכות תמיכתו רבת השנים במוסדות תורה, בחינוך יהודי ובפעילות חב"ד ברחבי תבל.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל