שמחה | יום ט"ו אב ה׳תשפ״ו 29.07.2026
מחווה במוזיאון גוש קטיף

ינון מגל נשנק מבכי ושיתף בזיכרון כואב מגוש קטיף

איש התקשורת ינון מגל ביקר במוזיאון גוש קטיף בירושלים ושיתף בסיפור אישי מתקופת הגירוש. הוא סיפר כי לא התאפשר לו לסקר את האירועים בכפר דרום. במהלך הביקור קיבל את התואר "יקיר גוש קטיף".
ינון מגל נשנק מבכי ושיתף בזיכרון כואב מגוש קטיף

איש התקשורת ינון מגל ביקר היום במוזיאון גוש קטיף בירושלים, שם שיתף בזיכרון אישי מתקופת גירוש גוש קטיף וצפון השומרון.

במהלך הסיור, כשהוא נסער, סיפר מגל על אחד הרגעים שנחרתו בזיכרונו מאותם ימים. "לא נתנו לי לסקר בגירוש את האירועים על הגג בכפר דרום. הלכתי בשדות של הגוש ובכיתי בכי תמרורים", אמר.

במהלך הביקור הוענק למגל התואר "יקיר גוש קטיף", כהוקרה על פועלו בתקופת הגירוש ועל פעילותו כיום למען ההתיישבות בגוש קטיף וברצועת עזה.

את הביקור ליוו יו"ר מוזיאון גוש קטיף, שלמה וסרטייל, ועו"ד גלעד קורינאלדי, שפעל כסנגורם של בתי הכנסת בגוש קטיף. המשתתפים בטקס שמעו את דבריו של מגל בעת שקיבל את התואר.

 

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.