27,000 לאברך: הרשת במלגות למצטרפים לצבא שלוחי החינוך
צבא שלוחי החינוך ממשיך להתרחב: לרגל שנת היובל ל'שנת החינוך' - עליה הכריז הרבי בשנת תשל"ו, ברשת החינוך של חב"ד 'אהלי יוסף יצחק ליובאוויטש' הכריזו על תוכנית מלגות היסטורית לאברכים מכרם אנ"ש שיצטרפו לצבא שלוחי החינוך.
באיגרת מיוחדת לאברכים, כתבו ב'רשת' שמטרת תוכנית המלגות נועדה "לחזק ולהרחיב את שורות השלוחים והמחנכים בדורנו, שיוכלו לממש את שאיפתם להיות 'נרות להאיר' באופן העיקרי, הישר והפשוט ביותר כלשונו הק' של הרבי והן להרחיב את עבודת חינוך התלמידים הצעירים שיהיו 'נרות להאיר'".
ב'רשת' מודים בחום רב לשליח הרב יצחק משען, לרב ר' אליהו שלוסברג, וכן למקורות נוספים של תמיכות ממשרדי ממשלה ומפעל הפיס - על התגייסותם המבורכת להרחבת צבא שלוחי החינוך.
תוכנית המלגות מיועדת לאברכים שמצטרפים למחזור הרביעי בתוכנית ההכשרה של שלוחי החינוך, החל משנת הלימודים תשפ"ז.
במסגרת התוכנית, יוכלו האברכים הזכאים לקבל מלגות בגובה של עד שני שליש מעלות השנתית של תוכנית ההכשרה, וזאת תמורת מעורבות והוספה בשליחות החינוכית.
הסך המצטבר של המלגה ההיסטורית מגיע ל-27,000 שקלים, והפרטים המלאים מצורפים בפרסום מיוחד של ה'רשת' המצורף לכתבה זו.
בהנהלת ה'רשת' קוראים לאברכי אנ"ש: "הצטרפו אלינו במימוש חזון 'נרות להאיר' - והיו שותפים להעמדת דור של מחנכים ותלמידים המאירים את סביבתם באור התורה והמצוות".
מאפשרים לכם לקבל