מסיבת חומש מרגשת ומושקעת ב'מכינת' התלמוד תורה בכפר חב"ד
עשרים ושישה תינוקות של בית רבן, תלמידי כיתה 'מכינה' בתלמוד תורה כפר חב"ד, חגגו ביום ראשון שעבר, חג הגאולה י"ב-י"ג בתמוז, את 'מסיבת החומש' לציון התחלת לימוד התורה הקדושה.
המסיבה התקיימה באולם התלמוד תורה – בהשתתפות הורי הילדים, סבים וסבתות ובני משפחה נוספים, ובנוכחות המרא דאתרא של כפר חב"ד הרב מאיר אשכנזי שליט"א, שבירך בחמימות רבה את באי החגיגה. כמו כן נכחו ונשאו דברי ברכה, חבר ההנהלה הרוחנית של הת"ת ומנהל הגנים הרב זלמן רודרמן ומנהל התלמוד תורה הרב זאב רויטמן.
את המסיבה הובילו המלמד המסור ועתיר הניסיון הרב אלירם כהן ועוזרו ברוך הכישרונות הרב אושר אהרן. סייע על ידם ר' יאיר דרמון.
הילדים החלו ללמוד חומש ויקרא, "יבואו טהורים ויתעסקו בטהרות", חזרו בעל פה את פרק ל"ב בתניא אותו הם שיננו לאורך השנה, שרו שירי אהבת תורה ביידיש ובלשון הקדוש, והעלו מחזמר על קבלת התורה.
על הצד המוזיקלי והאומנותי בחגיגה ניצח ברוב כישרון הריתמיקאי ר' גיא כהן.
כל ילד קיבל חומש ותעודה מיוחדת להנצחת המעמד.
החגיגה הסתיימה בהנפת הילדים על כתפי אבותיהם ובריקודי שמחה.
בצעד ספונטני של הערכה והכרת הטוב הפתיעו הורי הילדים את המלמד הרב כהן והעניקו לו כרטיס טיסה לרבי.
המסיבה המושקעת והמרגשת מהווה ביטוי נוסף לצמיחה המחודשת – בכמות ובאיכות – הפוקדת בשנים האחרונות את התלמוד תורה, המוסד היחיד לבנים בכפר חב"ד שהוא תחת נשיאותו הקדושה של הרבי.
מאפשרים לכם לקבל