מערכת COL
|
יום כ"ה אייר ה׳תשפ״ו
12.05.2026
בנו של הרוג מירון קרא התהלים בתהלוכה הגדולה בבית וגן
ברחוב המרכזי בבית וגן נערכה תהלוכת ל״ג בעומר ברוב עם הדרת מלך, עם להקת מתופפים וכינוסים סוחפים. התמים מענדי צדיק, בנו של הרוג מירון הרב אריאל צדיק ע״ה, קרא את פרקו בתהלים של הרבי
באדיבות המצלם
לאחר שבועות של אימונים בתופים של ילדי צבאות השם בית וגן ע"י התמים הלל צדיק, שחזר משליחות ממוסקבה שברוסיה, שגרמו לשיח בכל השכונה על התהלוכה המתקרבת, ורבים שעברו ליד הבית חב״ד הרגישו את אוירת לג בעומר המתקרב - אלפים השתתפו בתהלוכה ובכינוסים הנפרדים אחד לבנים ואחד לבנות עם מופע מיוחד והגרלות על עשרות פרסים יקרי ערך.
הכינוסים אורגנו כמידי שנה ע"י השליח לשכונת בית וגן הרב מענדל לבקובסקי.
התהלוכה ברחובה של השכונה עברה את רחוב הפסגה הרחוב המרכזי. הכינוסים התקיימו במגרש הענק של ביה"ס וכל משתתף קיבל שקית עם ספרון טרופית וממתק.
התמים מענדי צדיק התכבד באמירת פרקו של הרבי לע"נ אביו הק' ר' אריאל ב"ר ניסן שנספה באסון מירון לפני חמש שנים. ייש"כ לר' אהרן פריימן על ההנחי'ה ולכל אחד מהעוזרים והמסייעים להצלחת התהלוכה והכינוסים.
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל