מערכת COL | יום כ"ג אייר ה׳תשפ״ו 10.05.2026

הגדולה בשומרון: 1,200 ילדים צעדו בתהלוכת הענק בעמנואל

מפגן אדיר של אחדות וקידוש שם שמיים בעמנואל: 1,200 מילדי היישוב התכנסו לתהלוכת ל"ג בעומר הגדולה ביותר באזור השומרון
הגדולה בשומרון: 1,200 ילדים צעדו בתהלוכת הענק בעמנואל
באדיבות המצלם

תהלוכת ל"ג בעומר המסורתית בעמנואל שברה השנה שיאים חדשים, כאשר 1,200 ילדים גדשו את הרחובות בצעדה של עוצמה יהודית וחסידית. מדובר בתהלוכה הגדולה ביותר שנערכה השנה בכל אזור השומרון. את התהלוכה והכינוס ארגן בית חב"ד עמנואל, בראשות השליח הרב יהודה אלחרר, תחת הנהגתו של מרא דאתרא דקהילת חב"ד בעמנואל וחבר בי"ד רבני חב״ד, הרב חיים קיז'נר.

ההצלחה הכבירה התאפשרה הודות לשיתוף פעולה הדוק וסיוע של המועצה והמרכז הקהילתי. ראש המועצה ידיד חב״ד, הרב אליהו גפני, שעומד לימין הקהילה, כשעל התיאום המלא מנצחים סגן ראש המועצה הרב ישראל שטיפל, עוזר ראש המועצה הרב לוי שקולניק, חבר המועצה הדתית הרב דניאל ולך ומזכיר המועצה הדתית הרב לוי סודרי. מארגני התהלוכה בפועל הרב יוסף יצחק סימה, התמים יוסף יצחק בס והתמים דודי מדר, עמלו ללא לאות ודאגו לכל פרט.

במהלך הכינוס נהנו הילדים ממופע טלפתיה מיוחד במינו שהשאיר את הקהל פעור פה, וקריאת שתיים עשרה הפסוקים. וכמובן הגרלת הפרסים הענקית, בה זכו עשרות ילדים בפרסים יקרי ערך.

אחד הרגעים הבולטים בתהלוכה, היה ללא ספק כשעל בניין הסמוך למקום הכינוס, נתלתה השנה תמונת ענק של הרבי, שהתנוססה לגובה יוצא דופן של שלוש קומות. דמותו הקדושה של הרבי, שהביטה מלמעלה על אלפי הילדים, השרתה אווירה מרוממת ובלתי נשכחת של גאווה חסידית.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.