מנדי ברגר
|
יום ו' אדר ה׳תשפ״ו
23.02.2026
סופה אדירה בדרך לניו יורק ובקראון הייטס ילמדו כרגיל
עיריית ניו יורק הודיעה כי סופת חורף אדירה שכמותה לא הייתה מאז 2016 בדרכה, סופה שתביא עד גובה חצי מטר של שלגים • ראש העיר זוהראן ממדאני הדגיש כי העיר מוכנה לסופה • מוסדות חינוך בקראון הייטס הודיעו כי למרות איסור הנסיעה בכבישים הלימודים יתקיימו כסדרם
צילום: שמואל בצלאל דהן, ארכיון COL
שירות מזג האוויר בארה"ב ציין כי התנאים עלולים ליצור ראות אפסית ולהפוך את הנסיעה ל"מסכנת חיים". בנוסף, הזהיר כי הרוחות החזקות ומשקל השלג על ענפי העצים עלולים להפיל קווי חשמל ולגרום להפסקות חשמל נקודתיות.
באתר COLLIVE דווח, כי "בעוד סופת חורף יורדת על ניו יורק, בתי הספר בקראון הייטס, 'אהלי תורה' ו'ליובאוויטשער ישיבה', ממשיכים עם לוחות זמנים כסדרם, בכדי להבטיח שלימוד התורה יימשך ברחבי השכונה".
מוסדות החינוך יפצלו את הלימודים בכמה מקומות בכדי שהתלמידים יוכלו להגיע, זאת בשל האיסור נהיגה בכבישים. כמו כן, יום הלימודים יקוצר.
"במשך שבעים שנה, ללא קשר לגודל הסופה, הישיבה שלנו נותרה פתוחה", כתבה ההנהלה. "אנו נשארים איתנים במחויבות זו".
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל