| יום ד' אדר ה׳תשפ״ו 21.02.2026

הרב שמואל רסקין: כך הפתיע אותי המשגיח החרדי

השליח הרב שמואל רסקין, מחבר רבי המכר 'לדבר משיח עכשיו' ו'פגישות עם התניא', חושף משפט מפתיע שאמר לו משגיח בישיבה חרדי | צפו בוידאו  
הרב שמואל רסקין: כך הפתיע אותי המשגיח החרדי

לרגל ימי השותפות של מכון 'אור החסידות', השליח מחולון הרב שמואל רסקין, מחבר רבי המכר 'לדבר משיח עכשיו' ו'פגישות עם התניא', במסר מיוחד לאנ"ש. 

"אנחנו בבית חב"ד יודעים לעשות חצי עבודה, אולי פחות", פתח הרב רסקין, "התפקיד שלנו זה להביא אנשים אל הרבי. ברגע שהבאנו אותם לרבי, הם של הרבי והם בידיים של הרבי. 

"לא פעם נכנסים אנשים לבית חב"ד מכל מיני סוגים, דתיים יותר, דתיים פחות, אולי אפילו בני תורה, וכל מיני דברם שנמצאים לנו על השולחנות, שנמצאים בארונות, הם הדברים שבאמצעותם באמת יבואו אל הרבי.  לא באמצעות הדרשה היפה שלך, או המילים היפות שאתה כשליח אומר.

"אצלי בבית חב"ד הגיע לא פעם אחת ולא שתיים, הגיעו יהודים ששמעו קצת, שמעו פה, הלכו מיד אחרי זה, והתגלגל לידיים שלהם, חוברת של תוכן, חוברת של 'לקראת שבת' למשל, חוברת שהם הגיעו אחר כך ביקשו, 'תן לי עוד מהדבר הזה'".

צפו בוידאו המלא


שותפים בקליק - ונכנסים להגרלת ענק:
 

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.