יו"ד-י"א שבט בכפר חב"ד: מאות חסידים בהתוועדות המרכזית
האורח ריתק את הקהל במשך שעות ארוכות.
בין הדברים סיפר מזכרונותיו של אביו, השליח הרב צבי יהודה פייגלשטוק ע”ה, שזכה כבר בקטנותו לראות את בעל ההילולא כ״ק אדמו״ר מהוריי״צ, ואף חווה מקרוב את אירועי קבלת הנשיאות והשנים שלאח״ז.
כן נשא דברים מרא דאתרא דכפר חב”ד, הגה״ח הרב מאיר אשכנזי שליט”א, אשר עורר את הקהל על עניינו של יום ומשמעותו האקטואלית לדורנו.
הגה״ח הרב דוב טברדוביץ שליט”א שיתף את הקהל בתוכנה של יחידות הקודש לאנ״ש כחב״ד ונחלת הר חב״ד בשנת תשד״מ, והדגיש את הצורך באחדות ובחיזוק כפר חב”ד.
הגבאי הרוחני, הרה״ת ר׳ משה שמואל הלוי הורוביץ, הזכיר כי הרבי היה מדגיש ביום יו״ד שבט את מילוי תקנות הרבי הריי״צ בלימוד החת”ת, ובהמשך לזה קרא להתחזק בקיום תקנת הרבי בלימוד הרמב״ם וכן קרא להשתתף בימים אלו בסיומי הרמב”ם הנערכים ברחבי הארץ.
וכן הודה במיוחד למארגני ההתוועדות בטוב טעם ודעת וברוב פאר והדר; הגבאי הראשי הרב בנימין רבקין, ולגבאים הרב יוסף אבוהב והרב אברהם אשר.
מאפשרים לכם לקבל