גולדקנופף הפציר בהתוועדות: "תנו יד עימנו נגד הגזירות"
את ההתוועדות המסורתית המרכזית של י"ט כסלו שהתקיימה אמש בכפר חב"ד בארגון ועד כפר חב"ד, כיבדו לצד רבנים מפורסמים, אישי ממשל מהכנסת, בהם שרים בכירים וראשי סיעות.
ח"כ ויו"ר סיעת יהדות התורה הרב יצחק גולדקנופף שנחשב לידיד חב"ד, כובד לשאת דברים במהלך המעמד.
הנה עיקרי דבריו:
"שנה טובה, תכתבו ותחתמו, שנה טובה ומתוקה ורגועה, שנה שמחה. הנני נרגש לעמוד כאן בכפר חב"ד לפני מאות התושבים, שלוחים, מנהלי בתי חב"ד.
שומע מאלה שיושבים כאן לצידי, שהאור של כפר חב"ד הוא הנקודה המרכזית, מכאן יוצא האור לכל העולם.
ובכן אני רוצה לומר לכם על העשייה המכובדת והיפה של חב"ד בעולם, אי אפשר לתאר אם לא הייתם קיימים, אי אפשר לתאר אם הרבי לא היה יוצא ומביא אותכם לכל קצוות העולם.
כמה שלוחי חב"ד מצילים נפשות! אין רגע שלא נעשה נס ע"י איש חב"ד, אם בהודו, בפקיסטן, בברזיל ובניו זילנד.
וכאן בארץ, אנו עומדים לשמור על גחלת התורה שנוכל להמשיך ללמוד תורה בארץ ישראל. ולכן מבקשים בכל לשון של בקשה מאחינו וידידנו בארץ ובכל העולם כולו: אנו עומדים בפני רגעים קשים! במסגרת תפקידי אני יושב בכנסת ויודע את המצב הקשה.
מי יודע אם נוכל להמשיך את הפעילות היפה של חב"ד בכל העולם? מי יודע אם נצליח להמשיך ללמוד תורה כאן בארץ ישראל?!
הרב גולדקנופף סיכם: "תנו ידכם עמנו כדי שנוכל להמשיך ללמוד את התורה כאן ולהפיץ את התורה, כמו שאצלכם נהוג לצטט את הפסוק כמודל עשייה: "ופרצת ימה וקדמה צפונה ונגבה". להאיר את התורה בכל חלקי העולם."
צפו בדבריו אמש בהתוועדות: (החל משעה 1:03:00)
מאפשרים לכם לקבל