כ־5,500 איש בחגיגת יו״ט כסלו בסירק פיניקס, ברובע ה-12 בפריז
כ־5,500 איש השתתפו במעמד חגיגת יו״ט כסלו שנערכה בסירק פיניקס שבפריז. בין המשתתפים היו תלמידי ישיבת ברינוא, בנות סמינר בית רבקה, מקורבים, אנ״ש ושלוחים מפאריז והגליל
באירוע נכחו אישי ציבור ורבנים, בהם הרב הראשי של פריז הרב מישל גוגנהיים, חבר הפרלמנט לשעבר מאיר חביב ואישים נוספים. את המעמד הוביל שליח הרבי לפאריז והגליל, הרב מנדל אזימוב.
את הערב הנחה הרב מנדל לאשקאר, בליווי תזמורת יוסף ברמי ובהשתתפות הזמרים מענדי גבאי ושמיל. אורח הכבוד היה הרב בנימין ביטון ממונטריאול, קנדה.
במהלך האירוע הוצגה גם יוזמה חינוכית שעודדה בידי הרב שמואל לובעצקי: ארגון קבוצות המבקרות בביתו של הרבי. במקום התקיימה מכירת ספרים ענפה, ובמרכזה הספר החדש "שיעורי חיים על התניא של צבאות השם".
לרווחת המשתתפים הוגשו כיבוד וכריכים, ועשרות אוטובוסים הגיעו מכל רחבי אזור פריז כדי לאפשר לציבור הרחב להשתתף בחגיגה.
מאפשרים לכם לקבל