צבי סופר
|
יום כ"ט אלול ה׳תשפ״ה
22.09.2025
אמש: כינוס 'ברוכים הבאים' של ועד התמימים העולמי | תיעוד
אמש (ראשון) נערך כינוס ברוכים הבאים למאות תלמידי התמימים מהישיבות הגדולות שבאו להסתופף בחודש החגים בצילו של הרבי | הוכרז על פתיחת מבצע 'הליקוט' בארץ הקודש, שבמסגרתו התמימים לומדים בעומק ובהרחבה כרך בליקוטי שיחות ונבחנים עליו מבחן מקיף ומעמיק | צלם COL בחצרות קדשינו מנדי עקיבא, מגיש תיעוד
צילום: מנדי עקיבא, COL
אמש (ראשון) נערך כינוס ברוכים הבאים למאות תלמידי התמימים מישיבות גדולות שבאו להסתופף בחודש החגים בצילו של הרבי.
את הכינוס הנחה הת' ישראל אהרון ביר, שהזמין עם תחילת הכינוס את הת' יצחק בק - ממנהלי תוכנית הועד בחודש החגים, לקרוא את פרקו של הרבי.
עם פתיחת הכינוס הוקרנו קטעי וידאו מרוממים מכ"ק אדמו"ר בקשר עם בואם של תלמידי התמימים לחצרות קודשינו ולחודש החגים.
המשא המרכזי נמסר ע"י הרה"ח שלמה שטרנברג, משפיע ומנהל רוחני בישיבת "אהלי תורה", שדיבר על מעלת הזמן והמקום ועל חשיבות ניצול השהות בחצרות קודשינו.
כמו כן הת' יוסי לפידות דיבר על חשיבות שמירת הסדרים מתוך הקפדה יתירה, והכריז על פתיחת מבצע 'הליקוט' בארץ הקודש, שבמסגרתו התמימים לומדים בעומק ובהרחבה כרך בליקוטי שיחות ונבחנים עליו מבחן מקיף ומעמיק. פרטי המבצע יתפרסמו בהמשך.
הוסף תגובה
0 תגובות
מאפשרים לכם לקבל