כל הארץ שופר: מנוע חיפוש חדש יזניק את 'מבצע שופר' לשיא חדש
מבצע שופר לשיא חדש: קרוב ל-1000 בתי חב"ד נערכים למבצע שופר בהיקפים נרחבים. בצעירי אגודת חב"ד בארץ הקודש השיקו אתר מיוחד, באמצעותו כל אחד יכול לאתר את מוקד תקיעת שופר הקרוב ביותר למקום מגוריו.
המוקדים יפעלו במהלך ימי ראש השנה, החל משעות הבוקר המוקדמות ועד שעות אחר הצהריים, בבתי כנסת, מרכזים עירוניים, שכונות מגורים, פארקים ציבוריים, בתי אבות, בתי רפואה ועוד.
מדובר בפריסה רחבה של מוקדים פתוחים ונגישים, אליהם מוזמנים כולם, מכל גווני הקשת, מכל הגילאים, לשמוע את תקיעת השופר המסורתית.
"מטרת השקת המוקד הווירטואלי", אומר יו"ר צעירי חב"ד הרב יוסף יצחק אהרונוב, "היא לאפשר לכל יהודי ויהודי לשמוע את תקיעת השופר, גם למי שאינו יכול, או רגיל להגיע לבית הכנסת. בצל ההתעוררות הגדולה בעם, אין ספק שהמוקדים יהיו מלאים בעמך בית ישראל, שיתקבל במאור פנים על ידי שלוחי הרבי".
לצד מוקדי התקיעה הציבוריים, יופעלו גם בתי הכנסת הפתוחים של שלוחי הרבי, בהם יתקיימו תפילות מלאות באווירה מזמינה וידידותית. הציבור הרחב מוזמן להגיע ולחוות את התפילה, באווירה חגיגית ומשפחתית.
מאפשרים לכם לקבל