3500 נערים מכל סניפי חב"ד לנוער סיטין ישראל באירוע ענק
ביום חמישי בלילה התקיים האירוע השנתי המיוחד של חב"ד לנוער ישראל ועריית ירושלים בראשות מר משה ליאון בבנייני האומה.
אל האירוע המושקע הגיעו נערים מ70 מקומות ברחבי הארץ ביותר מ100 אוטובוסים, יחד עם השלוחים והשליחות לנוער ושלוחים נוספים מישובים קטנים.
לפני האירוע באולם הענק, התקיים באולנות נוספים הפנינג של ערכים יהודיים מהפעילות של חב"ד לנוער במהלך השנה והנערים קיבלו ארוחה בשרית.
האירוע כולו היה סביב נושא התפילה. המנהל הרב משה שילת הסביר לנערים את מהות התפילה על פי החסידות, אחריו דיברו נציגים מהנערים על חשיבות התפילה מידי יום והנחת תפילין.
הראשון לציון הרב שלמה עמאר שליט"א דיבר על ראש השנה וההכנות אליו ועשה עם הנערים מעמד קבלת עול מלכות שמים מעורר.
החטוף ששוחרר סאשה טרופנוב שהתקבל בהתרגשות רבה ודיבר דברים היוצאים מן הלב על מה שעבר ועל החובה של כולנו להתלכד סביב ערכים יהודיים ולהתאמץ באהבת ישראל.
האמן אביב אלוש הכין את הנערים לקראת הסליחות, דיבר בשפתם ועורר אותם לפתוח דף חדש בקשר אלוקים ועם עצמם.
הזמרים שהשתתפו בכינוס חיים בן צור והפרוייקט של רביבו שרו מהלב והרקידו את הנערים בשירי תקווה, אמונה ואהבת ה'.
בסוף האירוע הגדול, בשעה 12:30 בלילה החל מעמד סליחות עוצמתי וראשון מסוגו עם חיבור בשידור חי מהכותל המערבי.
תמונות: חיים טויטו
מאפשרים לכם לקבל