מערכת COL | יום ט' אלול ה׳תשפ״ה 02.09.2025

תשל"ו - תשפ"ו: מסלול חדש להסמכת 'ידין ידין' יוצא לדרך

במלאות יובל שנים מהוראתו של הרבי לרבנים שהוסמכו. להמשיך לקבלת ״ידין ידין״, ובעקבות ההצלחה הגדולה של המחזור הראשון, מרכז “למען ילמדו” פותח את ההרשמה למחזור נוסף של תוכנית הדיינות המקיפה להסמכת “ידין ידין”. בתכנית שלראשונה הופכת את חושן משפט ואבן העזר לתכנית לימוד ברורה ונגישה לכל רב בישראל. התוכנית נבנית בליווי אישי של גדולי הדיינים והמומחים בדיני ממונות ואישות, ומיועדת לרבנים מכהנים המבקשים להרחיב את סמכותם גם לפסיקה בדיני חושן משפט ואבן העזר.  
תשל
לראשונה נבנתה תכנית שמגישה את ההלכות של חושן משפט ואבן העזר בתכנית שנמשכת כשלוש שנים, ומשלבת לימוד עיוני מקיף עם חוברות סיכום וחומר עזר לצד ליווי אישי. 
 
בוגרי המחזור הראשון כבר מחזיקים בתעודות “ידין ידין” חתומות בידי גדולי הדיינים, ומשמשים כרבנים פוסקי הלכה בדיני ממונות.
 
התוכנית מיועדת לרבנים מכהנים בלבד ומותנית באישור קבלה.
 
מערך התמיכה כולל: סילבוס בנוי היטב, חוברות לימוד, מראי מקומות, גישה למצגות ויזואליות, שיעורים מוקלטים, וליווי אישי לאורך כל הדרך.
 
את התגובות המחזור הראשון אפשר לשמוע ישירות מהבוגרים שלנו: “הרבנות לא נעצרת בלימודי יורה יורה. כדי לפסוק בחושן משפט – צריך ידין ידין” (הרב יוסף פיזם, מוסמך ידין ידין, רב קהילת חב”ד קרית שמואל). 
 
״זוהי זכות גדולה לרב קהילה לקבל הסמכה על ידין ידין, הנושאים האלה רלוונטיים בחיי היום יום. וצריכים רבנים לפסוק בנושאים אלו״ (הרב כצמן שליח ורב קהילה בהאג הולנד). 
 
לפרטים ולהצטרפות לתכנית הדיינות היוקרתית- לחצו כאן!
 
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.