מערכת COL | יום ז' אלול ה׳תשפ״ה 31.08.2025

לקראת החגים: הקריאה של מוקד החירום של חב"ד לאנ"ש

ערב חודש החגים, מוקד הביטחון והחירום של חב"ד, יוצא בקמפיין שמטרתו לעודד את אנ"ש לעשות ביטוח רפואי, לקראת הטיסות | כל הפרטים
לקראת החגים: הקריאה של מוקד החירום של חב

ונשמרתם מאוד לנפשותכם: מוקד החירום והביטחון של חב"ד (CWA) משיק קמפיין הסברה חדש, שמטרתו לעודד את אנ"ש לדאוג מראש לכל נושא הביטחון האישי והבריאותי של ילדיהם, בטרם טיסתם לחודש תשרי - לחצרות קודשנו, ובכלל לחו"ל.

הקמפיין, הנושא את הכותרת "שתתחדש עלינו שנה בטוחה!", מבוסס על מסרים קליטים, ומשלב שפה המזוהה היטב עם אורחות החיים של אנ"ש. באמצעות פרסומים שמציגים דימויים מוכרים כמו 'גארטל', מחדד הקמפיין החשוב את החשיבות של התארגנות מוקדמת, בכל הנוגע לסידורי ביטוח רפואי מקיף ותקף לכל ימי השהות בחו"ל.

מוקד החירום והביטחון של חב"ד, הפועל מזה שנים רבות לטובת שמירת ביטחון השלוחים ברחבי העולם, מדגיש כי "לא מדובר כאן במותרות - אלא בצורך חיוני בסיסי. לצד ההכנות הרוחניות, יש לשים לב גם להיבטים המעשיים של בריאות וביטחון".

הקמפיין החשוב שיצא לדרך בעקבות אירועים רפואיים מצערים בשנים האחרונות שדרשו גיוס המונים, מחדד את המסר של החשיבות בביטוח רפואי "שיכסה אירועים רפואיים לא צפויים, יבטיח טיפול מקצועי במידת הצורך, וימנע סיכונים כלכליים משמעותיים".

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.