בתום המשבר: בית ספר 'שלהבות חב"ד' באור עקיבא ייפתח
פחות מיממה לאחר פרסום הסערה הגדולה באור עקיבא: ראש העיר אור עקיבא שמחה יוסיפוב עדכן כי הוא פותח את הרישום לבית ספר 'שלהבות חב"ד' שעמד בעין הסערה, בו צפויים ללמוד כ-80 תלמידים.
ראש העיר שהוביל כבר בשנה שעברה את ההחלטה על פתיחת בית ספר 'שלהבות חב"ד' בשכונות החדשות של העיר, בהתאם לבקשת ההורים, הבטיח השבוע להורים המודאגים כי יעשה כל שביכולתו על מנת להסדיר את התחייבות העירייה להענקת המבנה ולאפשר לילדיהם לפתוח את שנת הלימודים כסדרה במסגרת חינוך חב"ד, וזאת לאחר קבלת סמל המוסד ע"י רשת חינוך חב"ד.
מאז ההודעה על כך שהמוסד לא יקבל את האישור הנדרש לקראת שנת הלימודים הקרובה, החל הרב שמואל אוירכמן, מנהל קשרי הממשל באגודת חסידי חב"ד יחד עם הנהלת רשת חינוך חב"ד, בהנעת תהליכים מול כלל הגורמים, ובראשם מול משרד החינוך ושר החינוך, שכאמור נרתם לסייע ולהביא לפתרון.
שליח חב"ד באור עקיבא הרב אליעזר שמולביץ' ברך על פתרון המשבר.
כאמור, לפני שעה קלה ראש העיר בישר להורים כי הוא פותח את הרישום לבית ספר שלהבות חב"ד שיפעל במבנה חינוך תקני ומוסדר במרכז העיר.
מאפשרים לכם לקבל