









יודו לה' חסדו: ר' לוי וילימובסקי מתאושש לאחר אשפוז ארוך

לאחר תקופה רפואית מורכבת שכללה אירוע מוחי ואשפוז ממושך במרכז הרפואי 'שמיר', התקבלה השבוע בשורה ותמונה מרגשת מכפר חב"ד – ר' לוי וילימובסקי נצפה כשהוא צועד בכוחות עצמו, כשהוא נעזר קלות בידיו של ידידו בכפר חב"ד, ובעיקר – כשהחיוך החסידי לא מש מפניו.
ר' לוי, ממייסדי מוסדות חב"ד בעיר מגדל העמק ומי שעומד בראשם זה למעלה משלושה עשורים, עבר אירוע מוחי סמוך לחג הפסח האחרון ואושפז כשהוא במצב קשה. אך ברוך השם – הוא התאושש בצורה מעוררת התפעלות, ובימים אלו שב להלך בכוחות עצמו ואף נצפה כשהוא יוצא מביתו בסיוע ידידו, בכפר חב"ד.
הרב לוי וילימובסקי (יליד תשכ"א), בנו של החסיד הנודע ר' זושא "הפרטיזן", החל את דרכו כשליח בחולון בשנות הלמ"דים המאוחרות, ובהמשך נשלח לעמוד בראש מערך המוסדות של חב"ד במגדל העמק על ידי הרבי. הוא מתגורר בכפר חב"ד וממשיך עד היום במסירותו לישיבה, לתלמוד התורה ולבתי חב"ד בעיר הצפונית.
בקהילה החב"דית מקבלים את שיבתו לתפקוד רגיל בהתרגשות רבה, ורבים מביעים את תודתם לקב"ה על ההחלמה וההתאוששות המהירה. כפי שאמר אחד ממקורביו: "החיוך שלו חזר, והלב מתרחב מחדש. יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם".
צפו: ר' לוי וילימובסקי מנגן בדבקות ניגוני חב"ד, עם להקת 'משמחים' בבתי רפואה, לפני כשבועיים (בעת אישפוזו)
