ערב בין הזמנים: צוות 'המתיבתא' התכנס לקראת פתיחת התכנית

ערב של היסטוריה: צוות 'המתיבתא', תכנית הקיץ הייעודית לתלמידים העולים לישיבות קטנות, במסגרת ישיבת הקיץ 'צעירי ליובאוויטש' - התאחד בסוף השבוע לכינוס מיוחד בבית הכנסת 'גבעת ליובאוויטש' בכפר חב"ד. הכינוס סימן את המשכה של תקופה חדשה ומרגשת בתולדות המתיבתא.
בשנה שעברה המתיבתא יצאה לדרך מיוחדת, והשנה, לאחר הניסיון הרב שצברוף המתיבתא מציעה תוכנית חדשנית מותאמת אישית שתעניק לעולים לישיבות את כל הכלים הדרושים להצלחה בשנה הראשונה בישיבה.
במהלך הכינוס, הדגישו הדוברים את החשיבות של התאמה אישית של התכנית לכל תלמיד, על מנת לספק לו את התמיכה והכלים המתאימים ביותר לצרכיו. כמו כן, הובעה ההכרה בחשיבות של יצירת חוויה מעשירה ומעניינת עבור התלמידים, תוך שילוב של לימודים, פעילויות חברתיות. הכל בכדי להכניס את התמימים בהצלחה יתירה לטרקלין הישיבה.
מאחורי הקלעים - שעות של הכנה ומחשבה מושקעים בימים אלו להצלחתה של התכנית בלימוד ובפעיולת, בטיולים ובהווי, בפאנלים ובהרצאות. הכל על מנת לתת תכנית שהיא מעבר למחנה קיץ.
בתחילת האירוע נשאו דברים המשפיע הראשי של ישיבת הקיץ צעירי ליובאוויטש, הרב שניאור זלמן גופין. ומנכ"ל רשת מפעלי הקיץ גן ישראל ארץ הקודש הרב אברהם קירנברג. במהלך האירוע, נשאו דברים ראש הישיבת קיץ הרב אליהו שוויכה, ראש המתיבתא הרב לוי שם טוב, ומנהלי המתיבתא בראשות הת' מענדי גופין.
צוות ההיגוי, הכולל רבנים ומחנכים בעלי ניסיון, יעבוד בשיתוף פעולה מלא עם צוות המתיבתא ומנהליה בכדי לתת להם הנוסחה המדויקת להצלחה עם החניכים תוך מתן תמיכה והכוונה פרטית בפעילויות המתקיימות במתיבתא. הערב המיוחד הופק בידי הצוות הגשמי של המתיבתא.
ישיבת הקיץ צעירי ליובאוויטש מתקיימת במסגרת רשת מחנות הקיץ "גן ישראל ארץ הקודש" שע"י אגודת קרית חב"ד צפת בראשות שליח הרבי הרב חיים קפלן ובניהולה המסור של הרב אברהם קירנברג וע"י מרכז חב"ד ליובאוויטש תל אביב יפו בראשות שליח הרבי ורב קהילת חב"ד בעיר הרב יוסף שמואל גערליצקי.
