









.
|
יום ב' סיון ה׳תשפ״ה
29.05.2025
הזדמנות היסטורית לחסידי חב"ד: 'כרם חב"ד' בשכונת שדות
הזדמנות נדירה לחסידי חב"ד: פרויקט "כרם חב"ד" מוקם בשכונת 'שדות' החדשה – אזור מתפתח עם תכנון ירוק, נגישות מעולה וקרבה למרכז | כ-200 דירות בתמהיל מגוון ישווקו בבלעדיות לאנ"ש, עם התאמה מוקפדת לצרכי המשפחה החב"דית | בברכת ועידוד אגודת חסידי חב"ד בארה"ק

שכונת 'שדות' החדשה בבני עיי"ש. 5,700 יח"ד חדשות (הדמיה: חברת 'ערים')
שכונת 'שדות' בבני עיי"ש, שנמצאת בשלבי שיווק מתקדמים בהסכם גג של המדינה ורמ"י, מיועדת לאכלס 5,700 יח"ד, 440 אלף מ"ר שטחי מסחר וכ-180 דונם של שטחים ציבוריים פתוחים, בתכנון מתקדם וירוק. בכך למעשה תקום כמעט 'עיר קטנה' חדשה.
עם ה'לוקיישן' המצויין ומיקום ליד גדרה, אשדוד וצפונית לקריית מלאכי, בסמיכות לכבישי מרכז הארץ, היא נחשבת כ'שיפולי המרכז'.

180 דונם שטחים ירוקים המתוכננים בשכונה (הדמיה)
כעת נפתחת הזדמנות נהדרת להקמת שכונה חב"דית חדשה, מזה שנים רבות: חברת 'החרש והמסגר', לה ניסיון רב בפרוייקטים לבנייה ופינוי בינוי, מציעה 'לסגור מתחם' של כ-200 דירות בתמהיל מגוון, לשיווק רק לחסידי חב"ד. בתכנון כבר בשלב הראשוני, יהיו מעורבים אדריכלים חב"דיים, כדי להתאים את הפרוייקט למשפחות בעלות פוטנצייאל התרחבות והתאמות מדוייקות.
הפרוייקט יותאם כולו לחסידי חב"ד ומותנה ברישום מראש.
באגודת חסידי חב"ד בראשות הרב יוסף יצחק אהרונוב, מעודדים ומברכים על היוזמה, בכדי לדאוג לעתיד התיישבות אנ"ש בארה"ק. היוזמה בתיאום ובברכתו של שליח הרבי ליישוב בני עיי"ש, הרב אהרון קרניאל.
*
בהזדמנות זו כדאי להזכיר על המאמצים הכבירים שמשקיעה אגודת חסידי חב"ד למציאת פתרונות דיור נוספים לחסידי חב"ד, לצד קידום פרוייקט היישוב 'יתיר' בדרום.
כעת ניתן לספר, כי לפני כשנה נועדו בפגישה שקטה חברי 'פורום הדיור', שמורכב מקבוצת חסידי חב"ד שעוסקים בתחום הנדל"ן, יחד עם מזכ"ל אגו"ח הרב אריאל למברג, בלשכתו של שר השיכון הרב יצחק גולדקנופף ועוזרו הבכיר מרדכי בבצ'יק, והציגו בפניו את מצוקת הדיור הקשה בחב"ד וחוסר בפתרונות יזומים קהילתיים.

הפגישה בלשכת שר השיכון ועוזרו הבכיר, אשתקד. צילום: לשכת השר
השר ועזרו הבכיר היטו אוזן קשבת והציגו בפני הקבוצה מספר תוכניות עתידיות ומפורסמות לציבור שהיו באותה עת על הפרק.
יש לציין עוד כי באגו"ח בראשות הרב יוסף יצחק אהרונוב, בוחנים כל העת יוזמות נוספות שיכולות להתאים עבור חסידי חב"ד.
*
פרוייקט 'כרם חב"ד' בשדות, היתרונות ומפרט טכני:
• סגנון בנייני בוטיק: בניינים של עד 6 קומות בלבד, 3 כיווני אוויר לכל דירה. מפרט טכני גבוה
• מעלית, חניה צמודה, מחסן, 2 מרפסות לכל דירה (בכפוף לתב"ע והוועדה לתכנון)
• תמהיל דירות מגוון, מ-3 וחצי חדרים, 4, 5 ועד 6 חדרים, דירות גינה ופנטהאוז
• תכנון חכם מראש - בהתאמה לאפיון המשפחה החב"דית, ע"י טובי האדריכלים
• בשכונת 'שדות' החדשה, עם מרחבים ירוקים פתוחים, מרכזי מסחר ותעסוקה מתוכננים
• מיקום בטבורה של ארץ הקודש, צפונית לקריית מלאכי, סמוך לאשדוד, גדרה וקיבוץ חפץ חיים
• מחירים הוגנים ותנאי תשלום אטרקטיביים
• הפרוייקט ייבנה ע"י קבלן מורשה (לא קבוצת רכישה!)
• הרשמה מראש, תאושר בכפוף לוועדת קבלה של אנ"ש.
• הפרוייקט בכפוף להרשמה בקרב אנ"ש
לגדל משפחה חסידית, עם כל החידושים!
לפרטים ורישום בווטסאפ: 052-6204129
קישור להרשמה וקבלת פרטים נוספים: לחצו כאן>>>

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות