מנדי ברגר
|
יום ט"ז אייר ה׳תשפ״ה
14.05.2025
המפקד החדש של מחוז דן נפגש עם רבני העיר בני ברק
מפקד הנכנס של מחוז דן במשטרת ישראל נצ"מ אלעד קליין ערך ביקור מיוחד אצל רבני העיר בני ברק - הגאונים הרב יצחק אייזיק לנדא והרב שבח רוזנבלט | בפגישה דובר בין היתר על ההכנות לקראת ל"ג בעומר בעיר והשמירה על הסדר הציבורי

צילום: באדיבות
לסיור התלוו סגל הפיקוד הבכיר של מרחב דן ותחנת בני ברק, רב המחוז הרב אליהו קב, יועץ ממ"ר קובי פרטהיג והיועץ האסטרטגי אליהו ארנד.
בלשכת רבני העיר הגאונים הרב יצחק אייזיק לנדא והרב שבח רוזנבלט ציינו את השיתוף פעולה בין המשטרה לבין הרבנים בכלל התחומים ובפרט באירועים המוניים וחגים, וגם כעת, לקראת ל"ג בעומר ברחבי העיר.
בפגישות נכחו גם קצינים בכירים במרחב דן ותחנת בני ברק בהם קצין אג"מ של המרחב סנ"צ ליאור נחמני, מ"מ מפקד תחנת בני ברק בלס, קצין אג"מ בני ברק רפ"ק צפניה מרק ומפקד השיטור העירוני פקד אלעד אמויאל.
סגל הפיקוד ביקר לאחר מכן במעונם של האדמו"ר ממודזיץ והגר"ש גלאי. הרבנים שיבחו את הפעילויות הרבות שעושים במשטרה למען התושבים תוך תיאום איתם ושמירה על כללי העיר בשבתות וחגים.
בסיום הביקור סיירו בחנות לתשמישי קדושה, שם עיינו מקרוב בספרי תורה מהודרים.

הוסף תגובה
0 תגובות