COL | יום כ"ב שבט ה׳תשפ״ה 20.02.2025

ר' זוהר עמאר: "מצבו של בני שמוליק קריטי, זקוק לתפילות"

הרב זוהר עמאר, אביו של הת' שמוליק עמאר מלוד שנפצע באורח אנוש בשריפה הקשה בשבוע שעבר בשכונת קראון הייטס, מעדכן במצבו הנוכחי של שמוליק ועל תחזיות הרופאים שבכל תרחיש, גם שייצא מכלל סכנה מדברים על שיקום ממושך וכואב | הוא גם מדבר על הטלטלה הקשה שעברה המשפחה שבבת-אחת נזרקה למציאות איומה של דאגה וחוסר אונים | לצד הדאגה והטלטלה, הוא מלא באמונה כי יתרחש הנס
ר' זוהר עמאר:
משמאל: הרב זוהר עמאר ובנו הת' שמוליק עמאר, ברקע תמונת הדירה שנשרפה

את השיחה הטלפונית עם ר' זוהר עמאר, אביו של הת' שמוליק שנפגע קשות בשריפה ביום שישי שעבר בקראון הייטס, קיים הרצל קוסאשוילי כשר' זוהר נמצא באוהל הק' של הרבי, להעתיר בתפילה לקב"ה שישלח רפואה שלימה לבנו.

כפי שדיווחנו כאן באתר, בשריפה הגדולה שפרצה בדירת מגורים, נפצעו מספר בחורים בדרגות פציעה שונות, כשזינקו מהחלונות אל קומת הקרקע.

הת' שמוליק עמאר הבחין בשריפה מאוחר מידי, וזעק לעזרה עד שהתמוטט. מצבו מוגדר גם בשעה זו קשה מאוד, כך מעדכן אביו, הרב זוהר עמאר, שטס לארה"ב ושוהה לצד בנו. מידי יום הוא נוסע להעתיר בתפילה לקב"ה באוהל הק' של הרבי.

הרב זוהר עמאר מספר לרדיו COL על מצבו של שמוליק:

"מצבו נכון לעכשיו קריטי, דרושים רחמי שמיים. יש שיפור במדדים קטנים וכולנו תפילה לקב"ה שנראה ניסים בע"ה."

הוא מוסיף: "הוא מונשם ומורדם עם פגיעה מאוד קשה בריאות. כרגע המטרה הרפואית להחזיק אותו איתנו. ב"ה יש אופטימיות אבל צריך הרבה תפילות."

את התמנות הקשות ראינו כולנו, החדר שלו נשרף עד היסוד. מה שמעתם מהחברים שלו שהיו שם?

"הבחורים ישנו באותה שעה, היו אחרי לילה של התוועדויות. בשעה 10 בבוקר, אחד הבחורים התעורר בצרחות כשהריח עשן והבין שמשהו קרה. הבן שלי היה בחדר אחר, הם החלו לקפוץ מהחלונות, כמה נפצעו, אחד מהם נפגע בראש.

"כשהבן שלי התעורר והבין מה קורה, כבר היה במלכודת אש. נעמד ליד החלון שפונה לאיסטרן פארקווי וצרח במשך דקות ארוכות לעזרה, עד שהתמוטט. אחד השכנים הגויים שפך עליו מיים ובמעשה זה הציל את חייו.

להאזנה לריאיון המלא:

 

 

פה בישראל נכנסה כבר שבת. איך התעדכנתם?

"הגיע אלי חבר בליל שבת לפני ערבית ועדכן אותי ומאז קיבלנו במשפחה טלטלה. אבל אנחנו בידיים של הקב"ה ובוטחים בו שיקרה הנס."

"לדברי הרופאים, מדובר בתהליך שיקום ארוך, מאוד תלוי במצב וקשה לשער במדוייק. לדבריהם מדובר בתהליך של כמה חודשים."

לגבי הקמפיין באנ"ש שעלה כאן באתר COL לסייע למשפחה בהוצאות האשפוז והשיקום, מגיב ר' זוהר: המשפחה עדיין בטלטלה ולא חושבים על זה כרגע.

"אני כעת כל יום באוהל הק', מתפללים לקב"ה שהרבי יעורר רחמים רבים עליו בתוך שאר חולי עם ישראל.

"נקווה בע"ה לבשורות טובות במהרה", חותם הרב זוהר בתקווה גדולה.

 

 

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.