40 משפחות שלוחי חב"ד לנוער 'סיטין ישראל' שבתו באילת

באנקעט מושקע עם מלווה מלכה חגיגי התקיים אמש במוצאי שבת בהנחיית מנהל חב"ד לנוער ישראל הרה"ת הרב משה שילת שהעלה עם נס את מהפכת השליחות לצעירים בעשור האחרון באה"ק.
הוקרנו מראות קודש מיוחדים מהמשלח בנושא השליחות, והשלוחים צפו בקטעים מיוחדים שהנערים שלהם הכינו להם בהפתעה על השפעתם הרבה על חייהם והתודה על שהם מחברים אותם לרבי.
משא מרכזי מעורר ורב תוכן נשא השליח ורב הערבה הרב משה בלוי.
את הערב ליווי בחן נגנים מקורבי חב"ד באילת ולקראת סיום התקיים מעמד 'ראל קאל' במהלכו הוקראו שמות הערים והשלוחים הפועלים בהם כשבסיומו פרצו השלוחים בריקודים סוערים.
הרב שילת הכריז על עוד ועוד ערים שיצטרפו בקרוב למעגל השליחות לנוער, על עוד מועדוני נוער שיבנו בקרוב ועל עוד תוכניות לימודים לנערים במועדוני חב"ד לנוער ובבתי הספר התיכוניים.
הוא הודה לתומכים בארגון ובמיוחד לרב אליהו שלוסברג שהשבוע יחול היארצייט העשירי לאביו ז"ל והשבת הוקדשה לזכרו.
