חוויה רוחנית וגשמית: תכנית 'הפרדס' יצאה לדרך | צפו
מהתוועדות ועד לייזר טאג
עם רדת החשכה, התחלקו התלמידים לקבוצות קטנות והחלו במסע חווייתי של התקשרות. יחד עם תמימים-מדריכים מישיבה גדולה למדו שיחות ואגרות קודש של הרבי ואף שוחחו על דרכי ההכנה לישיבה.
סביב מדורה מחממת, התקיימה התוועדות לילית עם משפיעים, שנמשכה אל תוך הלילה באווירה מיוחדת שרק ה'פרדס' יכול ליצור. בין לבין, נהנו התלמידים גם ממשחק לייזר טאג משחרר - שילוב מושלם של "נשמה" ו"גוף" בסגנון חב"די טהור.
בונים את התמים שבפנים
הבוקר שלמחרת פתח צוהר אמיתי לסדר היום הישיבתי: לימוד 'חסידות בוקר' בזאל הישיבה, תפילה בנוסח תומכי תמימים, וארוחת בוקר טובה.
לאחר מכן קבלו התלמידים את תכנית "מפגש עם עצמי" - פולדר ייחודי ובו הדרכה לבניית יעדים אישיים לקראת השנה הקרובה, את חלק מהיעדים והתובנות יציגו התלמידים במפגש ה'פרדס' הבא.
את היממה המרוממת חתמה תכנית 'קליקרים' אינטראקטיבית, שחיברה את המשתתפים באופן חווייתי למושגי היסוד של תומכי תמימים.
ממשיכים במסע
בשבועות הקרובים צפויות עוד קבוצות רבות לחוות את חוויית ה'פרדס', כחלק מתכנית 'תמים' המקיפה. התכנית, שכבר מונה למעלה משלוש מאות משתתפים, נועדה להעניק לתלמידים את הכלים להיות תמימים חסידיים ולהתחיל את דרכם בעולם הישיבות ברגל ימין.
"הפרדס הוא רק חלק אחד ממערך שלם", מסכם אחד המשפיעים. "אנחנו רואים כיצד התלמידים יוצאים מכאן עם ברק בעיניים וחיבור אמיתי. זוהי בדיוק המטרה - להכין את דור התמימים הבא".
הנהלת 'תמים' מבקשת להודות באופן מיוחד לרב מנחם מענדל דיסקין מנכ"ל מוסדות בית רבקה בכפר חב"ד ב' על האירוח הנפלא במקום.