צביקה קעניג | יום כ"ב טבת ה׳תשפ״ד 03.01.2024

שלושת הכללים שחובה לדעת לפני שמכינים סלט בשבת

שלושת התנאים היסודיים הנדרשים כדי להתיר ברירה בשבת: ברירת אוכל מתוך פסולת, ביד ולא בכלי, וכדי לאכול לאלתר. מה עומד מאחורי התנאים הללו? ממתי מותר לחתוך את הסלט לסעודת השבת? האם מותר לברור אוכל עבור אנשים אחרים, כאשר הבורר עצמו לא יאכל ממנו? והאם ישנן עצמות של דגים שמותר להוציאם מהדג בעודו בצלחת? באיזה אופן יש לברור ולהפריד את הגרעינים מהמלון? והאם מותר להוריד את הקרם מהעוגה? טועמים הלכה עם הרב מאיר אשכנזי מרא דאתרא כפר חב"ד
שלושת הכללים שחובה לדעת לפני שמכינים סלט בשבת

צפו:

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.