מערכת COL
|
יום י"ג חשוון ה׳תשס״ו
15.11.2005
החלה אפיית המצות בכפר חב"ד
במאפיית המצות בכפר חב"ד החלו היום באפיית המצות לחג הפסח. מנהלי המאפיה מסרו ל-COL כי במשך תקופת הקיץ נערכו מקצה שיפורים והידורים במאפיה על מנת להטיב ולהדר בכשרות, איכות וטריות המצות. בנוסף לכך ייאפו השנה במאפיה לבד מהמצות הרגילות גם מצות מיוחדות כגון מצות מקמח מלא וכדו'.תמונות מיום העבודה הראשון במאפיה ב'כתבה מלאה'
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות - לקריאת כל התגובות
הוסף תגובה
4 תגובות
1.
יישר כח!
י"ג חשוון ה׳תשס״ו
כמידי שנה ושנה..פשוט כל הכבוד!!
2.
זה תנור זה?!
י"ג חשוון ה׳תשס״ו
אלימלך
למה התנור נראה כ"כ חשוך אני מבין שאתה צריך לשמור אותו "קר" אבל למה לסבול זרוק איזה חתיחת עץ קטנה "פלורוסנט" או שתחבר פרוזקטור כמו בניו יורק
אופה לשעבר
למה התנור נראה כ"כ חשוך אני מבין שאתה צריך לשמור אותו "קר" אבל למה לסבול זרוק איזה חתיחת עץ קטנה "פלורוסנט" או שתחבר פרוזקטור כמו בניו יורק
אופה לשעבר
3.
מה???? כבר אופים??
י"ד חשוון ה׳תשס״ו
אחר כך כשקונים מצות לפסח מתפלאים למה יש לזה טעם של שנה שעברה....
4.
כל הכבוד להרה"ח גרשוביץ
י"ד חשוון ה׳תשס״ו
כל הכבוד