מנדי ברגר
|
יום י' אלול ה׳תשפ״ג
27.08.2023
פאטיס: מסעדה חלבית על מיקומה של בייזל בקראון הייטס
לקראת חודש החגים: את החלל שהותירה סגירת מסעדת בייזל בקראון הייטס ממלא סניף חדש של פאטיס, רשת המאפיות ובתי הקפה המתמחה במאפים, לחם וכריכים צרפתיים-אמריקאים
צילום: מנדי קרייאף
את החלל שהותירה סגירת מסעדת בייזל בקראון הייטס לפני כחודשיים, ממלא סניף חדש של פאטיס, רשת המאפיות ובתי הקפה המתמחה במאפים, לחם וכריכים צרפתיים-אמריקאים.
פאטיס התחיל כבית קפה צנוע בלינדהרסט, ניו ג'רזי, אבל גדל למבנה בסגנון מסעדה בחללים מזמינים שהוקמו בכל רחבי ברוקלין, מנהטן ועוד. בעבר, פעל סניף בקראון הייטס שהיה ממוקם בשדרת טרוי.
"זה מקום שבו אוכל הוא צורת אמנות", אומר הבעלים בני עזיזוב. "כשהתחלתי", אומר המנהל, "מכרנו רק מאפים. כעת, אנו מציעים שנים עשר סוגים שונים של כריכים וחמישה סגנונות של פיצות".
+13
צפה בעוד תמונות
הוסף תגובה
0 תגובות